ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Sexologie Sexologie Bucuresti

Cautam 2 psihoterapeuti ABA debutanti

Acest job nu mai este activ (data de expirare a fost depașită).
21-08-2019
Centrul nostru(situal in sectorul 6, Bucuresti) isi mareste echipa de profesionisti si este in cautare de inca 2 terapeuti debutanti pe terapie ABA sau proaspat absolventi ai unei faculati de psihologie sau psihopedagogie speciala.
– Prima conditie este ca aceste persoana sa iubeasca foarte mult copiii, lucrul cu acestia si sa aibe o latura ludica dezvoltata sau innascuta.
– sa fie dornice sa lucreze cu copii diagnosticati cu tulburari pervazive, sa fie creative, dinamice, diponibile de a lucra cu copiii atat la centru cat si la domiciliul acestora:
– psihologi debutanti in psihoterapie sau psihologie clinica cu atestat de libera practica si cu 1-2 ani experienta in lucrul pe copii cu nevoi speciale: autism, ADHD, sindromul Down
(atestat clinician sau psihoterapeut)
– sau psihologi debutanti, proaspat absolventi ai unei faculatati de psihologie sau psihopedagogie speciala cu diploma de licenta/adeverinta.
Pentru ambii psihologi debutanti se asigura formare profesionala, supervizarea cazurilor, spatiul si materialele necesare cat si portofoliu de clienti

Cerințe:
Cerinte:
– Acreditare la colegiul psihologilor este obligatorie(atestat de libera practica psihoterapie/logopedie/psihologie clinica)
– Acte de functionare juridica active: Cabinet individual/cabinete asociate/societate civila proferioanala/pfa
– experienta de cel putin 1-2 ani in evaluarea/psihoterapia copiilor cu nevoi speciale constituie un avantaj
– Detinerea unui atestat de libera practica ca psiholog avizat de COPSI constituie un avantaj
– domiciliul in sectorul 6, 5 sau limitrof(Chiajna, Rosu, Domnesti, Bragadiru) constituie un avantaj
 
Programare