ROmedic Cabinete medicale Cluj-Napoca Cabinete Kinetoterapie, fizioterapie, reabilitare Kinetoterapie, fizioterapie, reabilitare Cluj-Napoca

Clinica Physio Medica este serviciu medical privat în Cluj-Napoca, situat în apropierea bisericii Calvaria (Mănăștur). Desfășurăm activități ambulatorii de diagnostic și tratament minim invaziv în următoarele domenii de activitate:


- Cardiologie
- Ortopedie pediatrică
- Ortopedie-Traumatologie
- Recuperare, medicină fizică și balneologie
- Kinetoterapie

- Pediatrie

- Nutritie

- Medicina interna


Dispunem de o bază de tratamente modernă, dotată cu aparatură din cea mai nouă generație. Specialiștii noștri sunt medici cu experiență clinică deosebită la toate nivelele precum și în cercetarea clinică. Planurile noastre de diagnostic și tratament sunt individualizate in funcție de patologia și complexitatea problemei dumneavoastră de sănătate. Aceste condiții permit o abordare centrată pe nevoile specifice ale individului și pe calitatea actului medical, toate acestea spre binele pacientilor care ne onorează cu încrederea lor în fiecare zi.

 

Asigurari medicale partenere: 

 

Allianz

Signal Iduna

Asirom


Daca aveți întrebări despre serviciile noastre, vă rugăm sa ne contactați la 0364 642 124 sau la 0775321275 (nr. valabil si pe Whatsapp) sau folosiți formularul de contact.

Ultimele recomandări de la pacienți:

19-02-2019
Elena Barbul, 62 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Recomandare cu drag.

11-07-2018
Bubatu Grigore, 54 ani

Părerea generală: Mulțumit

TOTUL ESTE OK !

24-06-2018
Iusan Andreea, 27 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Recomand cu incredere Doctor Dan Cosma...si Clinica Physio Medica...o experienta placuta...placut si calm tot personalul...rabdare si bunatate.. toate astea le au cei de la Clinica...


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare