ROmedic Cabinete medicale Cluj-Napoca Cabinete Ortopedie pediatrică Ortopedie pediatrică Cluj-Napoca

Clinica Physio Medica este serviciu medical privat în Cluj-Napoca, situat în apropierea bisericii Calvaria (Mănăștur). Desfășurăm activități ambulatorii de diagnostic și tratament minim invaziv în următoarele domenii de activitate:


- Cardiologie
- Ortopedie pediatrică
- Ortopedie-Traumatologie
- Recuperare, medicină fizică și balneologie
- Kinetoterapie

- Pediatrie

- Nutritie

- Medicina interna


Dispunem de o bază de tratamente modernă, dotată cu aparatură din cea mai nouă generație. Specialiștii noștri sunt medici cu experiență clinică deosebită la toate nivelele precum și în cercetarea clinică. Planurile noastre de diagnostic și tratament sunt individualizate in funcție de patologia și complexitatea problemei dumneavoastră de sănătate. Aceste condiții permit o abordare centrată pe nevoile specifice ale individului și pe calitatea actului medical, toate acestea spre binele pacientilor care ne onorează cu încrederea lor în fiecare zi.

 

Asigurari medicale partenere: 

 

Allianz

Signal Iduna

Asirom


Daca aveți întrebări despre serviciile noastre, vă rugăm sa ne contactați la 0364 642 124 sau la 0775321275 (nr. valabil si pe Whatsapp) sau folosiți formularul de contact.

Ultimele recomandări de la pacienți:

27-12-2021
Adela Mihalescu, 39 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Mulțumesc d nului dr Maxim Andrei (ortopedie )pt amabilitatea și implicarea în legătură cu diagnosticul fiicei mele. Dumnezeu să vă răsplătească pentru fiecare faptă bună !Sunteți un dr deosebit și vă recomand cu drag tuturor care au nevoie de cons dvs.Va salut cu respect !

19-02-2019
Elena Barbul, 64 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Recomandare cu drag.

11-07-2018
Bubatu Grigore, 56 ani

Părerea generală: Mulțumit

TOTUL ESTE OK !


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare