ROmedic Cabinete medicale Popesti Leordeni Cabinete Ortodonție și ortopedie dento-facială Ortodonție și ortopedie dento-facială Popesti Leordeni

Cabinetul nostru stomatologic are o echipa pregatita sa ofere servicii complete de stomatologie, la cele mai inalte standarde de calitate si la preturi corecte . Suntem un cabinet stomatologic modern, iar pentru dumneavoastra folosim atat aparatura de ultima generatie, consumabile de unica folosinta, cat si materiale si instrumente de ultima ora.


Formarea profesionala temeinica, respectul pentru munca realizata si dedicatia sunt principalele criterii pe care functionam. Grija pentru pacient este principala noastra preocupare. Ne straduim sa facem din fiecare vizita la cabinetul nostru o experienta cat mai placuta si sa schimbam mentalitatea pacientilor, aflati inca sub gresita impresie ca stomatologia este sinonima cu durerea, evolutia tehnicilor si a tehnologiilor dentare permitandu-ne sa tratam cele mai diferite probleme cu un discomfort minim sau chiar zero pentru pacient.


Credem in zambete sanatoase si de aceea venim in intampinarea dumneavoastra cu servicii stomatologice de cea mai buna calitate,cu un ambient modern, confortabil si prietenos. E timpul sa uiti de doctorii care iti dadeau fiori, de tratamente si dureri ingrozitoare. Incercam sa eliminam "teama de dentist" prin tratamente fara nici un disconfort pt pacient, grija fata de nevoile dumneavoastra si nu in ultimul rand cu conditii de siguranta totala din punct de vedere al sterilizarii si masurilor de protectie.

Ultimele recomandări de la pacienți:

18-06-2021
Caniu Dana Roxana, 38 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

O experienta minunata, recomand!

22-09-2018
Conache Lili, 56 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Profesionalism, atmosfera prietenoasa care te face sa uiti de eventualele temeri. Totul este ireprosabil : aparatura moderna iar serviciile oferite pot satisface cel mai pretentios client. Am plecat de la cabinet cu cel mai frumos zambet al meu. Pentru ca aveam dintii albi si frumosi. Da. O sa recomand cu caldura acest cabinet ! Multumesc d-na doctor si viitoarei d-soara doctor.
Cu drag,
Lili Conache

10-02-2018
Cristina Rau, 71 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Inalte cunostinte profesionale, grija pt. pacient si problemele lui, amabilitate, mediu foarte placut si relaxant... O recomand pe doamna doctor Anca Coman cu toata caldura si increderea oricui care are nevoie de o ingrijire de specialtate de inalta calitate...


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare