ROmedic Cabinete medicale Popesti Leordeni Stomatologie Stomatologie Popesti Leordeni

Stomatologie în Popesti Leordeni

Gama noastra de servicii stomatologice cuprinde:



PROFILAXIE DENTARA:

- indrumari privind igiena orala ( tehnici de periaj, folosirea atei dentare, folosirea periutelor interdentare);

- detectarea placii bacteriene cu ajutorul revelatorilor de placa;

- fluorizare locala cu ajutorul gutierelor;

- sigilarea santurilor si fosetelor de pe suprafetele cu care se face masticatia;

- detartraj cu ultrasunete, prophy jet, periaj profesional..



ENDODONTIE SI OBTURATII FIZIONOMICE:

- tratamentul cariilor si leziunilor stomatologice;

- afectiunile pulpei dentare

- extirpari vitale si devitale

- obturatia canalelor radiculare.



PROTETICA

- toata gama de lucrari protetice fixe si mobile (coroane, punti, proteze scheletate, proteze mobile partiale sau totale)



PARODONTOLOGIE

- tratamentul parodontiului propriu-zis cat si al parodontiului marginal prin metode de electie



STOMATOLOGIE PENTRU COPII.



Estetica



Dinti albi si frumosi



Oamenii au inceput sa fie tot mai preocupati de aspectul si infatisarea lor. Si pe buna dreptate! Ne confruntam zi de zi cu decizii influentate de aspectul estetic, atat in viata profesionala, cat si in viata particulara. Iar zambetul si aspectul dintilor unei persoane au cu siguranta o importanta deosebita.

Daca aveti dintii inghesuiti, spatiati, colorati, inegriti, fracturati sau daca pur si simplu sunteti una dintre milioanele de persoane care vor sa isi imbunatateasca zambetul si totodata calitatea vietii, puteti beneficia acum de tehnici ultra-moderne precum:

· albire profesionala cu lampa cu raze UV

· fatetare directa sau indirecta

· reconstructii deosebit de fizionomice, din material compozit de ultima generatie

· aparate dentare “invizibile” (plasate pe fata interna a dintilor, inspre limba)

· coroane din ceramica integrala sau ceramica pe zirconiu



Albirea profesionala



Procedura de albire imi va afecta dintii?

Numeroase cercetari in domeniul stomatologiei estetice au demonstrat ca albirea profesionala NU afecteaza integritatea smaltului sau a dintilor. Dintii au proprietatea de a se remineraliza rapid cu minerale din saliva, astfel incat, chiar daca prin procesul de albire se deschid canaliculele dentinare, acestea vor fi inchise foarte repede, prin mecanismele proprii ale organismului.



Mie imi este indicat un tratament de albire?

Ne nastem cu totii cu o dantura aproape de perfectiune, cu dintii albi ca laptele (de unde si denumirea de “dinti de lapte”). Din pacate, pe masura ce inaintam in viata, alimentatia de zi cu zi, obiceiurile cotidiene (cafea, sucuri, tigari, alcool, medicamente, utilizarea rujului), dar mai ales uzura fiziologica la care sunt supusi dintii nostri, modifica treptat culoarea acestora. La unele persoane, aceasta modificare de nuanta se produce mai repede, la altele, mai incet. Se cunoaste faptul ca exista o corelatie directa intre varsta si culoarea mai inchisa a dintilor. Oricare ar fi factorul cauzal al acestei modificari de culoare, albirea profesionala efectuata in cabinetul dentar va readuce culoarea de baza a dintilor dumneavoastra, chiar si spre nuante mai deschise decat aceasta.



Ce pot face sa pastrez cat mai mult timp culoarea alba a dintilor mei?

O cat mai buna igiena dentara si a cavitatii bucale este deosebit de importanta in mentinerea indelungata a culorii albe a dintilor. De asemenea, controalele de specialitate in cabinetul dentar trebuie efectuate periodic pentru realizarea igienizarilor profesionale (detratraj, air-flow, periaj professional - care ajuta la indepartarea petele depuse pe smaltul dintilor dumneavoastra). Este foarte important sa fie tratate toate afectiunile dintilor, chiar dinaintea efectuarii tratamentului de albire (carii, afectiuni parodontale). Alimentatia zilnica joaca un rol important in pastrarea culorii dintilor, de aceea, dupa tratamentul de albire se indica evitarea alimentelor colorate (se considera contraindicate toate alimentele si bauturile ce ar putea pata o camasa alba) cel putin pentru o saptamana de la tratament. Sunt permise alimentele albe, legumele si fructele necolorate (lactate, produse de panificatie, banane).



Ce etape presupune tratamentul de albire?

In clinica noastra, albirea profesionala a dintilor se realizeaza cu produse de cea mai buna calitate, printr-o tehnica complet neinvaziva. Albirea cu ajutorul lampii cu raze UV este efectuata intr-un mediu controlat, in permanenta supraveghere a medicului. Lampa cu raze are rolul de a grabi procesul de albire, astfel incat veti putea obtine culoarea pe care o doriti intr-un timp mult mai scurt. De asemenea, culoarea obtinuta va dura o perioada mai lunga de timp, decat in cazul albirilor conventionale (facute acasa sau fara lampa). Filozofia clinicii dentare PopestiDent are la baza sanatatea intregii cavitati orale, de aceea, prin utilizarea materialelor de protectie a gingiilor si a tesuturilor moi, ne asiguram ca sanatatea si integritatea acestora nu vor fi afectate. Pe tot parcursul procedurii veti purta ochelari ce impiedica treacle razelor UV, astfel incat retina si tesuturile moi ale ochilor vor fi permanent protejate. Este posibil cam dupa efectuarea tratamentului de albire sa simtiti o sensibilitate a dintilor, in special la rece, care se datoreaza deschiderii canaliculelor dentinare prin procesul de albire. Intensitatea acestei senzatii variaza de la un pacient la altul, marea majoritate neavand totusi niciun fel de simptomatologie. Pentru a preveni hipersensibilitatea dentinara, recomandam la finalul tratamentului de albire, inchiderea canaliculelor dentinare cu ajutorul unor geluri specifice, pe care le puteti gasi in cabinetele noastre.



Etapele tratamentului:

1. Igienizarea dintilor si a cavitatii bucale (etapa premergatoare)

2. Izolarea gingiilor, a tesuturilor bucale moi si a ochilor, cu dispozitive speciale din kit-ul profesional de albire.

3. Determinarea culorii initiale a dintilor, cu ajutorul cheii de culori.

4. Tratamentul de albire propriu-zis (realizat cu gel pe baza de peroxid de hidrogen, in prezenta luminii provenita de la lampa cu raze UV).

5. Determinarea culorii finale a dintilor, cu ajutorul cheii de culori.

6. Tratamentul impotriva hipersensibilitatii dentinare.

Se pot realiza mai multe sedinte de albire, pana la obtinerea culorii dorite.



Cand nu este indicata o albire profesionala?

· in cazul distructiilor coronare mari

· in cazul cariilor mari



Gravitatea problemelor dentare poate fi insa stabilita numai de un medic dentist. In cazul problemelor dentare mai mici, este chiar recomandat ca albirea dentara sa se realizeze inaintea tratarii dintilor. De exemplu, in cazul cariilor de mici dimensiuni initial se vor albi dintii, pentru ca apoi sa se puna o plomba in aceeasi nuanta a dintilor proaspat albiti.

Listă servicii:


Medici / terapeuți:

 
Programare