ROmedic Cabinete medicale Craiova Cabinete Cardiologie Cardiologie Craiova
Medicina este o arta, arta ce graviteaza in jurul tau. Pentru a fii sanatos, pentru a te bucura de fiecare moment, de fiecare zi si fiecare an din viata ta in siguranta.
O siguranta ce iti este data de o echipa de specialisti inalt califiati, de echipamente performante, de un intreg mecanism creat pentru a iti gasi o rezolvare a problemelor tale.
Am inceput in 2013 cu un singur gand – acela de a te face sa vii cu placere si incredere la medic, acela ca tu sa stii ca noi iti suntem nu doar medicii tai ci prietenii tai, echipa ta,
In 6 ani am devenit un colectiv performant dublat de cea mai moderna tehnologie medicala disponibila.

Ultimele recomandări de la pacienți:

02-02-2020
Aurora Scoică, 62 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

O echipa cu un personal foarte amabil si bine pregatit, daca aveti o problema de sanatate nu ezitati sa veniti la PRIMA CLINIC.74822

04-09-2019
Medregan Aurelia, 59 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Am fost la doi dintre medicii acestei clinici. Dincolo de ambientul placut si modern, pe care multe clinici noi le ofera, m-a surprins rabdarea si atentia cu care am fost ascultata, rabdarea cu care mi s-au explicat chestiuni pe care nu le stiam vis a vis de diagnosticul meu. Asta inseamna profesionalism, seriozitate si respect pentru pacient. Mentionez ca am recomandat aceasta clinica altor 8 cunostiinte, care s-au declarat f. multumite. Recomand cu caldura, in special cabinetele de cardiologie -dr. Vacaru si interne - dr. Scutelnicu.

23-02-2019
Nedeianu Maria Lucia, 60 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Calitate,promptitudine,profesionalism


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare