ROmedic Cabinete medicale Iași Cabinete Psihologie Psihologie Iași

CABINETUL MEDICAL INDIVIDUAL DE PSIHIATRIE coordonat de Honorary Clinical Senior Lecturer Dr Liana Rada Borza (Imperial College London) vă oferă:

 

- consultații de Psihiatrie generală adulți (pacienți cu vârste peste 18 ani): diagnosticul & tratamentul tulburărilor psihice funcționale (ale personalității, de adaptare, de somn, ale dispoziției afective, anxioase, psihotice, legate de consumul de alcool) și organice, monitorizare și suport postdiagnostic*

 

- consiliere psihiatrică a pacientului și/sau a familiei acestuia*

 

- psihoeducație

 

- evaluare și consiliere psihologică clinică* - în colaborare cu CABINETUL INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE coordonat de psiholog clinician supervizor dr. George Florian Macarie

 

*servicii gratuite în baza biletului de trimitere de la medicul de familie/biletului de externare din spitalul de psihiatrie (decontate prin contract cu CAS Iași) sau, la solicitarea pacientului, în regim privat cu plată directă de către pacient

 

 

Obiectivul echipei noastre este de a crește autonomia pacienților și de a le oferi servicii de îngrijire centrate pe persoană și adaptate nevoilor individuale, respectiv programe personalizate pe diverse situații și afecțiuni, bazate pe o atitudine de parteneriat în comunicarea cu pacientul și familia acestuia.

 

Ne preocupă atât nevoile persoanelor cu probleme de sănătate mintală, cât și sprijinul familiilor acestora, cu scopul de a facilita un climat familial psihoprotectiv și inserția pacientului în mediul socio-familial, dar și de a le îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri și membrilor familiilor acestora prin serviciile oferite.

 

 

NOUTĂȚI:

 

• Consultații specializate de GERONTOPSIHIATRIE, adresate persoanelor vârstnice (peste 65 ani) cu tulburări cognitive/diferite forme de demență și/sau alte afecțiuni psihice specifice vârstei a treia (gratuite prin CAS Iași sau cu plată directă) - oferite de Honorary Clinical Senior Lecturer Dr Liana Rada Borza după modelul NHS Anglia unde a dobândit experiență clinică, de management și de leadership pe post de Consultant Psychiatrist în domeniul gerontopsihiatriei 

 

• Evaluare și consiliere psihiatrică și psihologică la distanță/online - servicii de TELEPSIHIATRIE și TELEPSIHOLOGIE

 

• PRIMA CLINICĂ A MEMORIEI DIN ROMÂNIA CU SERVICII OFERITE ONLINE - echipa clinicii memoriei: Honorary Clinical Senior Lecturer Dr Liana Borza & Psiholog clinician supervizor dr. George Macarie (vezi https://medicentrum.ro/medicii-nostri/clinica-memoriei/)

 

 

Ultimele recomandări de la pacienți:

10-02-2020
Ionut, 23 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Recomand acest cabinet!

27-06-2019
Alexandra Tilica, 32 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

O echipa datorită căreia am redevenit o mică parte din ce eram înainte . O echipa de profesioniști , o echipa care m-a surprins plăcut și au reușit sa ma facă sa văd Luminița de la capătul tunelului . Va mulțumesc din suflet !

01-02-2019
Raluca Ana-Maria, 40 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Echipa de specialisti, cu vasta experienta aprofundata, profesionalism in abordarea pacie tului de la tratamentul clinic oana la consiliere. Echipa dedicata cu adevarat, care sprijina pacientul si se ocupa indeaproape de evolutia lui, cu adevarat medici de la profeaie la suflet! Le mulțumesc!


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare