ROmedic Cabinete medicale Iasi Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Iasi

Cabinetul medical individual de psihiatrie "Dr Liana Rada Borza" în colaborare cu George Macarie - Cabinet individual de psihologie vă oferă consultații psihiatrice (diagnostic și tratament), consiliere psihiatrică a pacientului și a familiei acestuia, evaluare și consiliere psihologică clinică - aceste servicii sunt gratuite în baza biletului de trimitere de la medicul de familie (decontate prin contract cu CAS Iași) sau, la solicitarea pacientului, în regim privat cu plată directă de către pacient.

 

Principalul obiectiv al echipei noastre este de a oferi servicii de îngrijire centrate pe persoană și adaptate nevoilor individuale, respectiv programe personalizate pe diverse situații și afecțiuni.

 

În centrul preocupărilor noastre se află atât nevoile persoanelor cu probleme de sănătate mintală, cât și sprijinul familiilor acestora, cu scopul de a le îmbunătăți calitatea vieții și de a facilita inserția în mediul socio-familial.

Ultimele recomandări de la pacienți:

27-06-2019
Alexandra Tilica, 30 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

O echipa datorită căreia am redevenit o mică parte din ce eram înainte . O echipa de profesioniști , o echipa care m-a surprins plăcut și au reușit sa ma facă sa văd Luminița de la capătul tunelului . Va mulțumesc din suflet !

01-02-2019
Raluca Ana-Maria, 38 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Echipa de specialisti, cu vasta experienta aprofundata, profesionalism in abordarea pacie tului de la tratamentul clinic oana la consiliere. Echipa dedicata cu adevarat, care sprijina pacientul si se ocupa indeaproape de evolutia lui, cu adevarat medici de la profeaie la suflet! Le mulțumesc!

20-01-2019
Smarandita, 32 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Recomand cu incredere intrucat sunt si am fost tratata cu omenie si profesionalism in momente foarte dificile si am reusit sa le depasesc.


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare