English version
EN version ROmedic Cabinete medicale Ploiesti Cabinete Medicină de urgență Medicină de urgență Ploiesti

Temeri ... Moartea

Aceasta este poate cea mai inspaimantatoare dintre temerile noastre.Desi multi dintre noi stim ca spiritul nostru transcende moartea, desi toate religiile lumii afirma acest lucru, cea mai mare temere a noastra ramane cea de anihilare. Teama de moarte este teama ca vom inceta sa mai existam.

Un alt aspect al fricii de moarte este convingerea oamenilor ca aceasta tranzitie este incredibil de dureroasa. In urma unor regresii s-a constatat insa ca moartea in vietile anterioare nu a fost nici pe departe la fel de traumatizanta ca nasterea in aceasta viata.

O alta grija inutila pe care ne-o facem se refera la maniera in care vom muri. Se pare ca, atunci cand ne-am scris planul vietii, am introdus in el cinci puncte de iesire, respectiv cinci posibilitati de a parasi aceasta viata fizica si de a ne intoarce Acasa. Noi avem optiunea de a ne intoarce in aceasta viata, daca nu suntem complet hotarati sa plecam. Aceasta decizie ne apartine in totalitate si este binecuvantata de Dumnezeu.

Pentru mai multe detalii legate de viata de dupa moarte, ingeri, ghizi spirituali, calatorii astrale, vieti anterioare, memorie celulara, entitati spirituale si multe alte aspecte va invitam sa cititi cartea "O calatorie in lumea de dincolo si inapoi", Sylvia Browne si Lindsay Harrison, editura Adevar Divin.