ROmedic Cabinete medicale Iasi Cabinete Psihologie Psihologie Iasi

Terapie individuală, de cuplu, dezvoltare personală, consiliere și orientare privind cariera

 

In viata, lucrurile nu se petrec mereu asa cum ne-am dori. Uneori, intampinam dificultati, suntem raniti sau dezamagiti. Pentru toate acele momente in care problemele va umbresc fericirea si va fac sa credeti ca aspiratiile pe care le aveti sunt mai greu de atins, Cabinetul Individual de Psihologie - Andra Dumitrascu, va este alaturi, oferindu-va urmatoarele servicii:
Terapie individuala - 150 lei/sedinta
Veti invata sa depasiti probleme cum ar fi: stima de sine scazuta, lipsa de incredere in sine, devalorizarea propriei persoane, dificultati in luarea deciziilor, stari depresive, boli psihosomatice, dependenta de substante (tutun, alcool), traversarea unei perioade de doliu sau a unui eveniment traumatic.
Terapie de cuplu - 150 lei/sedinta
Viata de cuplu si cea de familie trec prin anumite etape in care pot sa apara dezechilibre precum: tensiuni, certuri, agresivitate, dependenta de substante, boala psihosomatica a unui membru al cuplului, deteriorarea relatiei dintre parteneri. Impreuna vom gasi cele mai potrivite solutii pentru a depasi dificultatile cu care va confruntati.
Dezvoltare personala - 150 lei/sedinta
Daca va intrebati cine sunteti cu adevarat, care este potentialul de care dispuneti si unde ati putea ajunge daca il veti folosi, dezvoltarea personala va poate ajuta sa gasiti raspunsurile. Psihoterapia reprezinta o intalnire cu noi insine. Asta presupune sa luam contact atat cu fricile, problemele si tot ceea ce nu ne place la noi, cat si cu toate calitatile si resursele latente pe care le avem. Faptul ca tot ceea ce avem nevoie exista deja ascuns in interiorul nostru, e mai mult decat o metafora; e un adevar exprimat de teorii psihologice moderne.
Consiliere si orientare privind cariera - 150 lei/sedinta
Multe persoane isi doresc un loc de munca adecvat personalitatii lor si care sa le aduca satisfactie atat pe plan profesional, cat si pe plan financiar. Consilierea pentru cariera va ajuta sa identificati acele trasaturi de personalitate de care este recomandat sa tineti cont atunci cand va alegeti profesia. De asemenea, veti invata sa redactati documentele care se utilizeaza pe piata muncii: CV-ul Europass, scrisoarea de intentie, scrisoarea de recomandare, scrisoarea de multumire si scrisoarea de refuz. Si pentru ca lucrurile sa decurga cat mai bine la interviul de angajare, va veti pregati si pentru acest moment, cat si pentru asa-numitele intrebari capcana.

 
Programare