ROmedic Cabinete medicale Iasi Cabinete Psihologie Psihologie Iasi

CERERE IN CASATORIE

CERERE IN CASATORIE
Autor: Andra Dumitrascu, psiholog Iasi
ASOCIAȚIA CENTRUL DE CONSILIERE ȘI DEZVOLTARE A POTENȚIALULUI UMAN - BENDIS, VĂ INVITĂ LA ATELIERUL CERERE ÎN CĂSĂTORIE

Fiecare dintre noi suntem, într-un fel sau altul, în căutarea fericirii. Mulți dintre noi, sau poate chiar toți, simțim că această fericire e mai dulce și mai intensă atunci când o împărțim cu cei dragi sau o trăim alături de ei. Iar când persoana alături de care trăim fericirea e chiar partenerul sau partenera de cuplu, atunci fericirea noastră pur și simplu radiază ... și am vrea să o păstrăm cât mai mult. Dar oare cum să facem asta?
În cadrul atelierului ”Cerere în Căsătorie”, vom discuta despre factorii care ne ajută să fim fericiți într-o relație de cuplu și în căsnicie și despre unele idei preconcepute false despre căsnicie, care ne umbresc fericirea. Pe scurt, împreună vom urmări să găsim propria rețetă a fericirii.
Și pentru că știm că micile plăceri ale vieții sunt importante, în prețul atelierului, am inclus pentru fiecare ceaiul din partea casei. În plus, participanții vor primi și materiale suport cu principalele informații prezentate și recomandări de carte.
Traineri: Daniela Mitrofan și Andra Dumitrașcu – psihoterapeuți de cuplu și familie, formatori și fondatoare ale Asociației CCDPU-Bendis
Cost: 35 lei/persoană; 60 lei/cuplu
Înscrierile se fac până la data de 25 Iunie 2015, la:
Psiholog Daniela Mitrofan – 0768.674.368
Psiholog Andra Dumitrașcu – 0741.477.518
Vă așteptăm cu drag!
 
Programare