ROmedic Cabinete medicale Iasi Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Iasi

Recomandări de la pacienți

18-01-2018
Mihai Dumitras, 45 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Voi fi scurt. Sedintele de terapie cu Beatrice mi-au redat controlul asupra propriei vieti.
Initial am fost reticent in utilitatea psihoterapiei. Problemele mele pareau prea personale pentru a-si gasi rezolvarea aici.
Am ramas neincrezator pe parcursul primelor sedinte. Apoi am fost uimit de ce s-a intamplat inauntrul meu, si de cat de rapida a fost transformarea. Pur si simplu m-am regasit. Si simt ca este meritul lui Beatrice, atat ca psiholog, cat si ca om.
Multumesc!

23-04-2017
Casandra, 28 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Experianța mea cu Beatrice mi-a lărgit orizonturile în feluri pe care nu le-aș fi putut anticipa înainte de începerea terapiei. Am apelat la ea într-o perioadă în care simțeam că sunt blocată și deveneam conștientă că metodele pe care le găsisem eu pentru a încerca să fac față situației nu erau doar neproductive, ci aveau tendința să mă atragă din ce în ce mai tare într-un cerc vicios. Colaborarea cu Beatrice m-a ajutat foarte mult! M-a făcut mereu să mă simt ascultată și înțeleasă, iar răbdarea și încredera pe care le-a investit în mine mi-au dat curaj și continuă să o facă. O recomand cu multă căldură și cu mult drag tuturor celor care poate încă sunt în cumpănă în ceea ce privește terapia (și eu am avut îndoielile mele înainte să încep). Este un terapeut desăvârșit și o persoană deosebit de plăcută pe deasupra!

07-03-2017
Andreea, 31 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

O vizită la un medic psiholog nu înseamnă neapărat că tu ca persoană ai o problemă...o astfel de vizită este după părerea mea o necesitate pentru fiecare dintre noi. Medicul psiholog este acea persoană care te ascultă și totodată te ajută să înțelegi nevoile, problemele cât și anumite situații care la un moment dat pot crea un impas în viața de zi cu zi. Doamna Beatrice pentru mine este acea persoană. Timpul petrecut pe parcursul ședințelor m-a ajutat să mă cunosc pe mine însămi mult mai bine și să pot răspunde la întrebări pe care...de una singură le-aș fi evitat. Este o persoană minunată, o persoană atentă, o persoană care într-adevăr iubește ceea ce face, lăsând senzația de siguranță și prietenie. Este totodată o persoană deșteaptă (din toate punctele de vedere- atât intelectual cât și prin faptul că știe ce și când să zică pentru a-ți fi de folos). Recomand cu căldură tuturor persoanelor care vor să se autodescopere, să depășească anumite probleme cotidiene, celor care...pur și simplu vor să fie ascultați sau să devină...să spunem...o persoană mai bună în raport cu ei înșiși și cei din jur.

05-12-2016
Raluca, 43 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Intalnirea cu Beatrice a venit intr-un moment din viata mea in care nu reuseam sa mai gasesc singura raspunsuri/solutii la probleme mele. La terapie am gasit un loc in care m-am simtit inteleasa, acceptata, un loc in care am putut sa-mi dezvalui toate fricile, gandurile, obsesiile, fara teama de a fi judecata. Terapia cu Beatrice m-a ajutat enorm in procesul cunoasterii de sine si al depasirii unor situatii de criza ce pareau fara iesire. O recomand cu multa incredere!

04-08-2016
Florentina, 34 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Cu ajutorul psihologului,psihoterapeutului, Beatrice; gasesc echilibrul intre doua sfere ale vietii mele. Acest echilibru poate fi uneori greu de realizat prin noi insine,dar am descoperit-o pe Beatrice cu empatie,capacitatea de a se transpune in locul celuilalt,de a simti emotiile si starile sufletesti dar si intuitie.Stie sa asculte,este rabdatoare,are capacitatea de a simti dincolo de cuvinte de ce se intampla,onesta si are dezinvoltura de a intra cu usurinta in contact cu oameni.O buna relatie se bazeaza prin:incredere,inspiratie,senzatia ca ai gasit pe persoana careia ma pot deschide.
De aceea o recomand cu incredere pe Beatrice!

29-06-2016
Corina, 28 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

O recomand pe doamna Beatrice cu caldura, este o persoana cu multa compasiune si chiar se implica in ai ajuta pe pacienti. E o persoana care te asculta cu multa rabdare si te ajuta sa gasesti raspunsurile la intrebarile tale. Da dovada de mult profesionalism, are o minte deschisa si multa experienta. Pe mine personal m-a ajutat foarte mult. De asemenea imi place si mediul in care se desfasoara terapia, este un loc primitor si frumos organizat.

29-06-2016
Andreeal, 31 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Biatrice....da...stau si ma gandesc ca nu pot sa o descriu aici. Nu am spatiu sa descriu cat de minunata este, cat de atenta la fiecare detaliu,cat de deschisa este si cat de mult suflet pune in ceea ce face. Cand m-am hotarat sa o sun,nu aveam foarte multe informatii despre ea,iar acum sunt atat de multumita de alegerea facuta si de hotararea pe care am luat-o. Biatrice nu e genul acela de psihoterapeut care e langa tine doar in timpul terapiei,ci e acolo mereu. Ai nevoie de ea,te asculta si te indruma. Iti multumesc,Biatrice pentru ca existi!

22-06-2016
Georgiana, 30 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Beatrice este o persoana frumoasa, solara si un profesionist in toata puterea cuvantului. Inca de la prima sedinta am simtit ca am facut cea mai buna alegere, m-am simtit ascultata, inteleasa si la adapost. Am simtit incredere si caldura. Beatrice nu promite solutii miraculoase si nu ofera promisiuni sau retete motivationale universale, ci te ajuta sa lucrezi cu ceea ce esti si sa fii mai bine cu tine.
Ii multumesc si o recomand cu drag pe Beatrice oricarei persoane care are nevoie de terapie!


Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare