ROmedic Cabinete medicale Constanta Cabinete Dermatologie și venerologie Dermatologie și venerologie Constanta

NANOPORE STYLUS 02

NANOPORE STYLUS 02 este un aparat de ultima generatie ce are are un mecanism cu dubla actiune.

  • Prin stimuli fizico-mecanici declanseaza, activeaza si intretine mecanisme de regenerare si tratare a diverselor boli ale pielii. Stimulul fizico-mecanic se concretizeaza prin microperforari cu frecventa inalta cu seturi de ace microscopice.

  • Acele sunt “inmuiate” intr-o combinatie de substante stimulatoare, hranitoare si de crestere, ce sunt transportate la nivel dermic si epidermic.

  • Sistem de microperforare a stratului cornos al pielii ce stimuleaza angiogeneza prin eliberarea factorilor de crestere endoteliala (VEGF). Aceste microperforari activeaza mecanismul de autoreparare a pielii, care este responsabil pentru producerea de colagen nou, creste permeabilitatea, creand micro-canale care faciliteaza patrunderea ingredientelor active in cele mai adanci straturi ale pielii.

    Microperfoarea se face cu un set de ace lubrifiate cu o combinatie de factori de crestere care reduc durerea si traumatismele epidermice. Deasemenea sunt transportate ingredientele active la niveluri dermice si epidermice

    Tratamentul este personalizat pentru fiecare tip de problema.

    Indicatii: riduri (cele din jurul gurii, laba gastei), dermatohelioza, pori dilatati, melasma, alopecie, flaciditate, vergeturi, cicatrici si cicatrici cauzate de acnee.

     
    Programare