SwissMED este o clinică de recuperare medicală, kinetoterapie, fizioterapie în Sector 5 dotată cu tehnologii avansate care asigură un proces de reabilitare funcțională personalizat în funcție de istoricul medical al fiecărui pacient.
ROmedic Cabinete medicale Sector 5 Cabinete Medicină generală Medicină generală Sector 5

Dr. Băican Mihai

  • Specialitate:Medicină generală, Medicină sportivă
  • Telefon:031 9917
  • Localitate:Bucuresti
  • Județ:Bucuresti

Dr. Mihai Băican este un medic de top în domeniul medicinei regenerative, cu o vastă experiență în cercetarea și dezvoltarea de terapii avansate pentru regenerarea țesuturilor. 

Specializat în dezvoltarea de terapii inovatoare care utilizează Celule Stem, PRP, Ozonoterapia, Medicina Hiperbară, Reconnective Healing și alte tehnologii avansate pentru a regenera țesuturile deteriorate, dr Mihai Băican tratează o serie de afecțiuni cronice, cum ar fi bolile autoimune, diabetul și alte afecțiuni degenerative.

Pe lângă activitatea sa de cercetare și dezvoltare de terapii inovatoare, Dr. Băican activează și în cadrul clinicii SwissMED, unde își desfășoară activitatea cu pasiune și profesionalism. El este apreciat pentru abordarea sa empatică și pentru faptul că își dedica timpul și energia pentru a găsi soluții personalizate pentru fiecare pacient în parte.

 

 

SwissMED Clinic

031 9917

www.swiss-med.ro

 

Str Gara Dealul Spirii nr 2, București

 
Programare