SwissMED este o clinică de recuperare medicală, kinetoterapie, fizioterapie în Sector 5 dotată cu tehnologii avansate care asigură un proces de reabilitare funcțională personalizat în funcție de istoricul medical al fiecărui pacient.
ROmedic Cabinete medicale Sector 5 Cabinete Medicină sportivă Medicină sportivă Sector 5

Dr. Virgiliu-Daniel Hudici

  • Specialitate:Medicină sportivă, Medicină de familie
  • Competențe:Medicina Hiperbara
  • Telefon:0319917
  • Localitate:Bucuresti
  • Județ:Bucuresti

Dr. Virgiliu-Daniel Hudici este un medic de medicina sportivă și medicina de familie, cu competențe și expertiză în medicina hiperbară. El a absolvit Facultatea de Medicină și Farmacie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie "Carol Davila" din București, iar ulterior și-a continuat formarea profesională cu studii postuniversitare în medicina sportivă și de familie.

Dr. Hudici este specializat în diagnosticarea și tratarea afecțiunilor medicale legate de sport și de activitatea fizică, precum și în prevenirea acestora. Pe lângă aceste specialități, este de asemenea expert în medicina hiperbară, o ramură a medicinei care utilizează oxigenul sub presiune pentru a trata diverse afecțiuni, cum ar fi rănile de la nivelul țesuturilor moi, intoxicațiile cu monoxid de carbon și alte probleme de sănătate.

 

Dr. Virgiliu-Daniel Hudici este un medic de top în domeniul său, cu o vastă experiență și expertiză în medicina sportivă și de familie, dar și în medicina hiperbară și subacvatică. El este implicat în numeroase proiecte și activități care vizează promovarea sănătății și sportului, și este recunoscut ca un exemplu de urmat în rândul pacienților și colegilor săi de breaslă.

 

 

SwissMED Clinic

www.swiss-med.ro

031 9917

 

Str Gara Dealul Spirii nr 2, București

 
Programare