ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Medicină sportivă Medicină sportivă Bucuresti

Anunțuri & noutăți

08-09-2015

Acupunctura Ayurveda

* acupunctura clasica
* electroacupunctura
* cranioacupunctura
* acupunctura cosmetica
* auriculopunctura
* moxe
* ventuze clasice, bambus, electrice, magnetice
* electroterapie aparatura chineza unicat
* laser, infrarosii, ultrasunet, bioptron
* plasturi antialgici
* formule chineze foarte vechi
* plasturi tibetani
* medicatie clasica cu efecte secundare minime completata cu cea traditionala chineza si indiana
* medicatie sportiva moderna fara efecte nocive tehnici de crestere a fortei masei scadere ponderala tehnici de recuperare de crestere a energiei interne
08-09-2015

Acupunctura in Bucuresti

O stare bună de sănătate nu ar trebui să fie pentru nimeni un lux. Alături de Cabinetul Acupunctura Ayurveda, vă puteți recăpăta calitatea vieții și bucuria de a trăi.

Cabinetul pune la dispoziția dumneavoastră tehnici de diagnoză și tratament de înaltă calitate, la prețuri competitive pentru piața serviciilor de sănătate din București.

Specialitățile medicale pe care le oferim în cadrul cabinetului nostru sunt:
Acupunctură;
Dermatologie estetică și cosmetică medicală;
Medicină alternativă și naturistă;
Medicină generală;
Recuperare, medicină fizică și balnelogie;
Reumatologie.

Devotamentul nostru față de pacient se împletește armonios cu proceduri de investigare și diagnoza unice, rezultate din îmbinarea tehnicilor moderne cu cele vechi de mii de ani.

Încă de la primele vizite la Acupunctura Ayurveda, garantăm prescrierea tratamentului potrivit nevoilor dumneavoastră, de maximă eficiență, dar cu efecte secundare minime.

Pregătirea profesională de excepție și vasta experiență în domeniul medical îl recomandă pe dr. Puric Marius Valentin drept un specialist remarcabil, alături de care vă puteți recăpăta starea de sănătate pe care o meritați.

Sigur, curat și decent, cabinetul nostru își deschide ușile pentru dumneavoastră oricând, indiferent de problema cu care vă confruntați!
08-09-2015

Cabinet acupunctura in Bucuresti

Încă din cele mai vechi timpuri, acupunctura a fost privită drept aliatul perfect împotriva bolii. Practicată la început de medicii chinezi, în timp a devenit o metodă populară de prevenire și tratament peste tot în lume.

Acupunctura este o procedură simplă, iar marele său avantaj este acela că nu prezintă reacții adverse. Efectele sale benefice se fac resimțite încă de la primele ședințe, finalitatea dorită fiind aceea de a restabili armonia întregului organism, prin recăpătarea echilibrului energetic.

Analgezic natural, acupunctura constă în poziționarea unor ace foarte subțiri de-a lungul liniilor meridiane prin care circulă energia vieții, Chi, iar stimularea lor face ca organismul să-și recapete forța necesară pentru a domina boala.

Acupunctura este remediul natural și sănătos împotriva următoarelor maladii și tulburări:
Ulcerul gastro-duodenal;
Gastrita;
Tulburările de tranzit funcțional;
Tulburările de ritm cardiac;
Hipertensiunea;
Colonul iritabil;
Colecistitele;
Bronșita cronică;
Astmul bronșic;
Afecțiunile genito-urinare;
Sinuzita;
Rinitele alergice;
Insomnia;
Dislipidemiile;
Diskineziile biliare;
Durerile;
Stresul;
Nevroza;
Oboseala cronică.

Tratamentul poate varia ca durată și complexitate, în funcție de agresivitatea bolii de care suferiți. În unele cazuri, se impune asocierea acupuncturii cu alte remedii naturale, precum masajul.

Cabinetul Acupunctura Ayurveda vă stă oricând la dispoziție, indiferent de problema cu care vă confruntați.

Dr. Puric Marius Valentin, specialist în medicina clasică, medicina tradițională chineză și medicina indiană Ayurveda, vă oferă o gamă vastă de tehnici de investigare, diagnoză și tratament, găsind totodată planul terapeutic adecvat fiecărui pacient în parte.

Vă așteptăm!
 
Programare