ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Acupunctură Acupunctură Bucuresti

Acupunctura in Bucuresti

O stare bună de sănătate nu ar trebui să fie pentru nimeni un lux. Alături de Cabinetul Acupunctura Ayurveda, vă puteți recăpăta calitatea vieții și bucuria de a trăi.

Cabinetul pune la dispoziția dumneavoastră tehnici de diagnoză și tratament de înaltă calitate, la prețuri competitive pentru piața serviciilor de sănătate din București.

Specialitățile medicale pe care le oferim în cadrul cabinetului nostru sunt:
Acupunctură;
Dermatologie estetică și cosmetică medicală;
Medicină alternativă și naturistă;
Medicină generală;
Recuperare, medicină fizică și balnelogie;
Reumatologie.

Devotamentul nostru față de pacient se împletește armonios cu proceduri de investigare și diagnoza unice, rezultate din îmbinarea tehnicilor moderne cu cele vechi de mii de ani.

Încă de la primele vizite la Acupunctura Ayurveda, garantăm prescrierea tratamentului potrivit nevoilor dumneavoastră, de maximă eficiență, dar cu efecte secundare minime.

Pregătirea profesională de excepție și vasta experiență în domeniul medical îl recomandă pe dr. Puric Marius Valentin drept un specialist remarcabil, alături de care vă puteți recăpăta starea de sănătate pe care o meritați.

Sigur, curat și decent, cabinetul nostru își deschide ușile pentru dumneavoastră oricând, indiferent de problema cu care vă confruntați!
 
Programare