ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Medicină generală Medicină generală Bucuresti

Cabinet acupunctura in Bucuresti

Încă din cele mai vechi timpuri, acupunctura a fost privită drept aliatul perfect împotriva bolii. Practicată la început de medicii chinezi, în timp a devenit o metodă populară de prevenire și tratament peste tot în lume.

Acupunctura este o procedură simplă, iar marele său avantaj este acela că nu prezintă reacții adverse. Efectele sale benefice se fac resimțite încă de la primele ședințe, finalitatea dorită fiind aceea de a restabili armonia întregului organism, prin recăpătarea echilibrului energetic.

Analgezic natural, acupunctura constă în poziționarea unor ace foarte subțiri de-a lungul liniilor meridiane prin care circulă energia vieții, Chi, iar stimularea lor face ca organismul să-și recapete forța necesară pentru a domina boala.

Acupunctura este remediul natural și sănătos împotriva următoarelor maladii și tulburări:
Ulcerul gastro-duodenal;
Gastrita;
Tulburările de tranzit funcțional;
Tulburările de ritm cardiac;
Hipertensiunea;
Colonul iritabil;
Colecistitele;
Bronșita cronică;
Astmul bronșic;
Afecțiunile genito-urinare;
Sinuzita;
Rinitele alergice;
Insomnia;
Dislipidemiile;
Diskineziile biliare;
Durerile;
Stresul;
Nevroza;
Oboseala cronică.

Tratamentul poate varia ca durată și complexitate, în funcție de agresivitatea bolii de care suferiți. În unele cazuri, se impune asocierea acupuncturii cu alte remedii naturale, precum masajul.

Cabinetul Acupunctura Ayurveda vă stă oricând la dispoziție, indiferent de problema cu care vă confruntați.

Dr. Puric Marius Valentin, specialist în medicina clasică, medicina tradițională chineză și medicina indiană Ayurveda, vă oferă o gamă vastă de tehnici de investigare, diagnoză și tratament, găsind totodată planul terapeutic adecvat fiecărui pacient în parte.

Vă așteptăm!
 
Programare