Clinica de oftalmologie Ama Optimex, infiintata in 1991, este un lider in oftalmologia privata din Romania si una dintre primele clinici private de oftalmologie din tara. Oferim pacientilor consultatii si investigatii complete de oftalmologie, operatii, interventii chirurgicale si servicii moderne de optica medicala.
ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Oftalmologie Oftalmologie Bucuresti

O noua tehnica chirurgicala, fara durere, pentru reducerea dioptriilor mari

O noua tehnica chirurgicala, fara durere, pentru reducerea dioptriilor mari
Daca aveti dioptrii mari puteti scapa de ochelari sau de lentilele de contact. Anul acesta, am introdus in Clinica de oftalmologie Ama Optimex cel mai precis laser cu femtosecunde: VisuMax® - Carl Zeiss Meditec. Acesta ne permite sa efectuam operatii pentru reducerea dioptriilor (miopie, astigmatism) prin tehnica ReLEx Smile, una dintre cele mai precise si sigure tehnici ale momentului.
Rezultatele sunt impresionate, pot fi tratate chiar si miopiile severe de pana la 10 dioptrii si astigmatismele de pana la 5 dioptrii, care pana acum, prin alte tehnici, erau imposibil de tratat. Prin tehnica ReLEx Smile va oferim posibilitatea de a face o operatie pentru reducerea dioptriilor printr-o interventie minim invaziva, intr-o singura procedura, fara decuparea si expunerea corneei, fara durere, cu un laser de inalta precizie cu femtosecunde.
Interventia dureaza 10 minute si se face sub anestezie locala cu picaturi. Intr-o singura interventie cu laserul cu femtosecunde asupra ochiului, se decupeaza o lenticula in grosimea corneei care, ulterior, este extrasa printr-o incizie de 4mm sub forma de tunel. In acest fel, este modificata raza de curbura a corneei si este corectat definitiv defectul de refractie al ochiului.
Un avantaj foarte important al acestei interventii consta in faptul ca nu se indeparteaza lamboul corneal, iar prepararea lenticulei extrase se face in corneea intacta, printr-o incizie foarte mica. Astfel, stratul cornean protector este pastrat in totalitate, sunt stabilizate straturile corneene externe si un numar mare de nervi responsabili pentru lacrimare raman intacti, ceea ce inseamna ca afectarea biomecanicii corneene este minima.
Recuperarea postoperatorie este rapida si fara durere. In majoritatea cazurilor, acuitatea vizuala este buna dupa una-doua zile de la operatie, iar in cateva saptamani se stabilizeaza complet. Precizia tehnicii se bazeaza pe inalta experienta in domeniul refractiv a companiei germane Carl Zeiss.
Pentru a stabili daca ReLEx Smile este o tehnica potrivita, veti fi supus unor investigatii oftalmologice detaliate, fiind importanti multi factori, printre care tipul si gradul de ametropie, curbura si grosimea corneei.

In functie de particularitatile anatomice ale ochilor dumneavoastra, vom stabili daca aceasta tehnica va este potrivita. In clinica Ama Optimex va oferim solutii complete pentru reducerea dioptriilor prin tehnicile PRK/Lasek, FemtoLasik, ReLEx Smile si inlocuirea cristalinului. Puteti afla mai multe despre viciile de refractie si solutiile pentru reducerea dipotriilor pe www.scapadeochelari.ro.

 
Programare