ROmedic Cabinete medicale Constanta Cabinete Reumatologie Reumatologie Constanta

In cadrul Clinicii Aqua am reusit sa imbinam profesionalismul personalului medical cu grija si responsabilitatea fata de pacient. De aceea venim in intampinarea pacientilor cu o gama larga de servicii medicale.

Acesta este motivul pentru care va invitam sa cunoasteti specialistii din cadrul clinicii noastre, profesionisti ce se asigura ca orice serviciu medical se desfasoara la standardele cele mai ridicate.

Clinica Aqua foloseste aparatura de inalta tehnologie, atat in cazul laboratorului de analize medicale cat si in compartimentul de imagistica medicala (dotat cu ecograf de ultima generatie ce poate deservi o paleta complexa de investigatii, de la imagistica abdominala, endocrinologica, mamara la cea de tesuturi moi), asigurand o diagnosticare rapida, specifica, exacta pentru fiecare pacient consultat.

Am reusit ca in cadrul Clinicii Aqua sa imbinam cunostintele medicale ale fiecarui specialist in parte cu tehnologia medicala de ultima generatie pentru o analiza, judecata, sinteza optima pentru orice afectiune diagnosticata, pentru a avea rezultatele scontate la fiecare pacient ce paseste in cadrul clinicii.

De acum ne gășiți și pe Strada Nicolae Iorga Nr.20, Constanța, într-o nouă locație dezvoltată conform nevoilor pacienților noștri dotată cu RMN și CT, ultraperformante, care asigură un examen rapid și furnizează o informație clinică de cea mai bună calitate. Centrul medical este compus din ambulatoriu de specialitate si spitalizare de zi in oncologie si hematologie.

 
Programare