ROmedic Cabinete medicale Constanta Cabinete Reumatologie Reumatologie Constanta

Anunțuri & evenimente

24-04-2023

Nou la Aqua Clinic Constanta! Deschiderea noii noastre sectii de oncologie!

Nou la Aqua Clinic Constanta! Deschiderea noii noastre sectii de oncologie!
Suntem încântați să anunțăm deschiderea noii noastre secții de oncologie!

Cu o echipă medicală de înaltă calitate și tratamente personalizate, suntem dedicați să oferim pacienților noștri cele mai bune opțiuni de îngrijire și tratament în lupta împotriva cancerului.

Pentru programări vă rugam să sunați la 0371.235.335/0799.235.335.

Ne găsiți pe Str. Nicolae Iorga nr.20, Constanța, de luni până vineri în intervalul 08.00-20.00.
07-12-2022

Un nou centru medical Aqua Clinic

Un nou centru medical Aqua Clinic
Începând cu data de 28.11.2022 am inaugurat un nou centru medical Aqua Clinic.

De acum ne gășiți și pe Strada Nicolae Iorga Nr.20, Constanța, într-o nouă locație dezvoltată conform nevoilor pacienților noștri dotată cu RMN și CT, ultraperformante, care asigură un examen rapid și furnizează o informație clinică de cea mai bună calitate.

Pacienții care au o recomandare de la medic spre o investigație RMN sau CT se pot programa la numărul de telefon 0371 235 335 tasta 1.
25-08-2020

Noutati in cadrul clinicii AQUA incepand cu luna august pentru pacientii cu risc de osteoporoza!

Noutati in cadrul clinicii AQUA incepand cu luna august pentru pacientii cu risc de osteoporoza!
Osteodensitometria este o investigatie imagistica care masoara densitatea minerala si duritatea sistemului osos prin metoda DEXA.

Testarea DEXA este metoda cea mai precisa pentru diagnosticarea osteoporozei si este, de asemenea, considerata un estimator precis al riscului de fractura.

Procedura este indicata tuturor femeilor la instalarea menopauzei, barbatilor după 50 de ani, fumatorilor si suferinzilor de boli cronice tratate timp indelungat cu cortizon, copiilor in perioada de crestere care prezintă pozitii vicioase.

Pentru programari va rugam sa sunati la: 0241.660.838 sau 0723.886.229, de luni pana vineri in intervalul 08.00-20.00
25-08-2020

NOU !! TEST DE EFORT SI HOLTERE EKG/TA LA AQUA CLINIC CONSTANTA

NOU !! TEST DE EFORT SI HOLTERE EKG/TA LA AQUA CLINIC CONSTANTA
Testul de efort este recomandat in depistarea bolilor cardiace ascunse. Persoanele care nu au simptome tipice de boala coronariana, dar care au factori de risc multipli (hipertensiune arteriala, colesterol, diabet, fumat, mediu de stres) si antecedente familiale pot fi investigate prin intermediul testului de efort.

Testul de efort consta in masurarea in repaus a frecventei cardiace si a tensiunii arteriale prin efectuarea unei ECG de repaus, aplicarea apoi pe corp a 10 electrozi conectati la un aparat ECG care monitorizeaza activitatea electrica a cordului in timpul in care pacientul va pedala pe o bicicleta dupa un anumit protocol prestabilit, care presupune cresterea gradata a intensitatii efortului.

Testul de efort este usor de efectuat si bine tolerat de pacienti, comparativ cu alte metode de diagnostic, iar durata medie a acestuia este de 30 minute. Pacientul nu trebuie manance cu cel putin trei ore inaintea testarii, sa nu fumeze, sa nu bea alcool sau bauturi care contin cafeina. Se recomanda pacientilor sa fie imbracati lejer, sa poarte o incaltaminte comoda si sa nu-si ia medicatia curenta in ziua efectuarii testului de efort.

Monitorizare holter EKG este o investigatie care permite inregistrarea ritmului cardiac de la 24 ore pana la 7 zile si evidentiaza evenimente cauzate de simptome acuzate de pacient si care nu pot fi surprinse de electrocardiograma de repaus.

Holterul EKG consta in montarea unor electrozi pe corpul pacientului, conectarea electrozilor la un mic aparat care va fi prins la brâul pacientului cu o curea si care va fi in functiune pe toata perioada stabilita de medic pana la intoarcerea pacientului in centrul medical. Ulterior se transfera datele inregistrate din aparat intr-un calculator si se face interpretarea datelor de catre medicul cardiolog care va face corelatiile intre simptomatologie si evenimentele inregistrate.

Monitorizare holter TA este investigatie care permite inregistrarea tensiunii arteriale la intervale regulate de timp, pe durata a 24 de ore cu scopul de a obtine un profil tensional al pacientului cat mai apropiate de cel real.

Holterul TA consta in aplicarea pe brat a unei mansete care e conectata la un mic aparat care va fi purtat in timpul a 24 de ore de catre pacient la brau si inregistrarea la interval de 30 de minute in cursul zilei si la interval de 1 ora in cursul noptii a TA. Ulterior se transfera datele inregistrate din aparat intr-un calculator si se face interpretarea datelor de catre medicul cardiolog care va face corelatiile intre simptomatologie si valorile inregistrate.

Pentru programari va rugam sa sunati la: 0241.600.200 sau 0735.600.200, de luni pana vineri in intervalul 08.00-20.00
 
Programare