ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Medicină alternativă și naturistă Medicină alternativă și naturistă Bucuresti

Medicină alternativă și naturistă în Bucuresti

Despre remedii florale Bach

Inca de la inceputul timpului a fost cunoascuta puterea de vindecare a plantelor. Natura, cu tot ce inseamna ea, flori, plante, parfumuri, culori, forme, vibratii ne inalta, ne hraneste dar ne este si medicament. Inca din secolul al XVI lea Paracelsius a descris puterea de vindecare a rouai din flori. Lumea este vibratie iar daca ne lasam ghidati si acceptam aceasta vibratie, ea ne conduce in armonie. Asa cum si Masaru Emoto a demonstrat puterea cuvintelor si a muzici asupra apei si a fulgilor de nea, acestea organizandu-se in forme si strucuri perfecte,asemena si florile isi lasa in apa constiinta, energia esenta, vibratia lor. Instinctiv uneori alegem o floare, o cumparam sau pur si simplu o privim, o admiram, o mirosim, o atingem pret de cateva secunde sau minute si toate acestea ne sunt de ajuns pentru a ne schimba starea. Natura este atat de generoasa cu noi si ne ofera tot ce-i mai bun in ea, ne ajuta sa crestem, sa ne vindecam, sa devenim mai armoniosi pentru ca echilibrul nostrum inseamna si echilibrul ei.
Remediile florale Bach se pot inscrie in categoria terapiilor complementare si pot reprezenta un tratament in sine pentru echilibrul emotional, dar in aceiasi masura pot fi foloasite in combinatie si cu alte tratamente homeopate, naturiste sau alopate, importanta fiind vindecarea, restabilirea echilibrului. In remedii nu se gasesc substante material care sa rezulte din flori, astfel nu contin alergeni, ele transporta numai informatia energetica a fiecarei flori. In ele sta incapsulata putera blanda a naturii care ne ajuta sa ne reechilibram gandurile si emotiile noastre.
Sunt 38 de remedii si fiecare rezoneaza cu un gand diferit, senzatie sau emotie pentru ca de aici incepe procesul de vindecare. Bolile sunt o consecinta a unor dezechilibre psiho-emotionale in urma interactiunii noastre cu mediul inconjuratoru sau a unor evenimente traumatice prin care am trecut, iar ecoul lor inca se mai aude in sufeltul nostru, dar din fericire avem tot ce ne tebuie la indemana pentru a ne vindeca, in laboratorul naturii, acolo unde fiinta umana isi are corespondent pentru orice, astfel emotii si sentimente precum: frica, anxietate, suferinta, gelozie, insomnia, oboseala, depresie, incertitudine, deznadejdie, disperare si multe altele isi gasesc alinarea.
Remediile sunt pentru sufletul si emotiile noastre ca o ploaie calda de vara, care vine si spala toate sentimentele negative lasand loc pacii, armoniei. Sunt un balsam atat pentru corp cat si pentru suflet. Lasa-te purtat de vibratiile, de magia esentelor Bach pentru ati restabili echilibrul emotional profund, iar apoi schimba lumea cu armonia ta.

Terapeut Access Bars

Access Bars este o metoda de interventie simpla si eficienta, care functioneaza si vizeaza toate aspectele vietii noastre: sanatate, frumusete, relaxare, relatii interumane, relatia cu noi insine, bani, creativitate, constientizare,timp etc. Desi pare ciudat ca integreaza atatea aspect ale vietii noastre totusi este posibil cu Access Bars principiul fiind “Totul in viata vine la mine cu usurinta, bucurie si glorie. O sedinta - iar viata ta se poate schimba atat cat permiti si doresti la momentul la ca care te afli, tot ceea ce trebuie sa faci este sa te intrebi: Cum se poate si mai bine? Astfel te vei elibera de punctele de vedere si programele limitative care nu-ti mai sunt necesare. Ce se poate intampla in cel mai rau caz dupa o sedinta de rulare a barelor - sa te simti ca dupa un masaj minunat, iar cel mai bun lucru este sa ti se schimbe viata.
Orice persoana poate beneficia de sedintele Bars incepan de la copii, adolescenti, tineri, femei insarcinate, adulti, batrani, persoane perfect sanatoase sau cu diferite afectiuni. Nu exista o limitare sau o contraindicatie in ceea ce priveste efectuare sedintelor.
Totul este funn. Si vei vedea, ce altceva este posibil? 
Programare