Psihoterapie ONLINE Individuala/ de Cuplu / Hipnoza clinica, pentru: tratarea deprsiei,anxietatii,atacuri de panica,fobii,adictii,doliu,tratarea traumelor, blocajelor emotionale;problemelor de cuplu,recuperare medicala, tratarea durerii/bolilor ca si terapie complementara,cresterea performantei intelectuale/sportive;
ROmedic Cabinete medicale ONLINE Cabinete Psihoterapie Psihoterapie ONLINE

Cabinet individual de psihoterapie Marinela Croitoru 

Exclusiv ONLINE !

telefon: 0724279453

 

Psihoterapia se adreseaza tuturor celor care simt, intr-un anumit moment al vietii lor, ca nu pot gestiona o situatie / problema cu care se confrunta, ca si-ar dori ca existenta lor sa fie altfel, celor care doresc sa se descopere pe sine, sa-si descopere adevaratele nevoi, sa se dezvolte personal, cu alte cuvinte sa traiasca o viata armonioasa, sa se bucure de prezent, sa fie fericiti.

Deasemenea, prin Hipnoterapie pot fi lucrate si tratate foarte multe afectiuni fizice, boli autoimune ( boli, in general), cancer dar si renuntare definitiva la fumat/ alte dependente, depresie/anxietate. 

Ca si psihoterapeut, eu am să te insotesc pe tot parcursul terapeutic, am sa te sustin, să te încurajez si sa te ghidez, într-un mediu în care povestea ta este binevenită, un mediu în care te vei simţi liber sa fii tu insuti, pentru a gasi solutia catre propriul tau ideal de viata. Ca atare, cu ajutorul unei relatii terapeutice autentice, intreaga mea empatie si atentie vor fi centrate pe identificarea "temelor tale personale", putand descoperi impreuna felul în care unele dintre gândurile şi comportamentele tale te impiedică să ajungi în situaţia de viaţă pe care ti-o doresti / sau care chiar au dus la aparitia unor boli, pentru a gasi apoi solutii de a le depasi impreuna, indiferent de natura problemelor ( emotionale sau boli provocate de stres emotional ). Impreuna vom găsesi metode alternative de a gândi despre o problemă, tocmai pentru ca apoi să ai de unde alege ce este mai bun pentru tine.
Nu în ultimul rând, ca psihoterapeut te pot pune în legătură cu o serie de informaţii menite să răspundă problemelor şi nelămuririlor tale.

Aminteste-ti ca ai " cheia" pentru orice problema, durere, afectiune sau boala cu care te poti confrunta in viata ! Eu te pot ajuta doar sa o gasesti si sa o folosesti!


Tarife:
Psihoterapie Online ( individuala ) 200 Ron / sed ( 50 min )
Psihoterapie de cuplu online 300 Ron / sed (50min).
Hipnoterapie online 300 Ron / sed (50min).
Psihoterapie online adolescenti 200 Ron sed (50min).

Regresie in vieti anterioare online 300 Ron ( 50 min )

Psihosomatica-tratare boli, afectiuni, dureri , online - 250 Ron ( 50 min )

Frecventa sedintelor este in general de 1 sedinta/ saptamana, insa, la cererea pacientilor/clientilor, frecventa sedintelor poate varia, pliat pe nevoia fiecarei persoane!

 Sedintele de psihoterapie se vor desfasura in ONLINE, pe whats app video call, skype sau la cerere pe alta platforma! 

 

Ultimele recomandări de la pacienți:

27-11-2019
Ionut S., 40 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Dupa catea luni de terapie pot spune ca dna. Croitoru este un profesionist, stie sa asculte si stie cum sa ma faca sa inteleg ce zice.
Am reusit sa redescopar lumea ca pe ceva frumos, nu ca pe o amenintare constanta. Singurul regret este ca nu am apelat mai devreme la un psiholog.

26-11-2019
Andra, 24 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Rezultatele se vad de la o sedinta la alta, in cazul meu. Recomand!

21-11-2019
Cristina O., 45 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Am avut inspirația să o găsesc pe Marinela pe Internet, nu regret nicio secundă. Mă bucur să am un partener de dialog bine pregătit profesional, doritor să empatizeze și să găsească soluții. Nu pot decât să o recomand pe Marinela cu toată căldura.


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare