ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Psihologie Psihologie Bucuresti

Psihologie în Bucuresti

Pentru abordarea situatiilor cu care se confrunta o persoana situatii care au un caracter mai degraba pasager si necesita un demers de scurta durata este utila consilierea psihologica.

Fie ca va aflati intr-un impas in sfera personala, sociala sau profesionala si care atrage dupa sine o nehotarare sau va simtiti blocat intr-o situatie cateva sedinte de consiliere va ajuta sa iesiti din impas.

Includ aici: schimbarea unui job sau a locatiei, indrumari pentru parinti (aflati la inceput de drum sau intr-o relatie dificila cu proprii copii), relatii incordate la serviciu, cu familia, partenerul de cuplu sau cu prietenii, etc.

Motivul pentru care uneori avem nevoie de cineva din afara noastra pentru a vedea lucrurile in alta lumina este ca, noi nu putem fi obiectivi cu noi insine.

In plus in momentul in care vorbim cu cineva-specializat- despre propriile probleme s-ar putea sa gasim solutii pe care cu greutate le-am fi realizat noi insine.

Dezvoltarea personala atat de cunoscuta, este uneori un element esential in progresul nostru ca oameni.

In cadrul acesti demers ne analizam credintele, valorile si schimbam perceptii si ca atare, reactii.

Ca rezultat, si modul in care reactionam in anumite situatii.

Realizam ca am preluat-fara sa stim- o serie de comportamente si atitudini care desi ne-au folosit la un moment dat, acum nu ne mai sunt utile.

Indata ce am realizat asta, trebuie sa ne decidem ce anume punem in locul acestora. 

Propria explorare ne ajuta sa ne cunoastem mai bine si desi nu devenim perfecti, stim cum functionam.

  Listă servicii:


Medici / terapeuți:

 
Programare