Centru de excelența in Cardiologie! Sunt disponibile cele mai moderne aparate și investigații ! Pneumologie Pediatrie Ecografie Medici cu experiență pentru a-ți fi alături pe termen lung
English version
EN version ROmedic Cabinete medicale Craiova Cabinete Nefrologie pediatrică Nefrologie pediatrică Craiova

Ecocardiografia 4D cu Strain la Centru Medical Speranta

Autor: Centru Medical Speranta

Fara radiatii! Total neinvaziva ! 

 

Ce este ecocardiografia?
Ecocardiografia este o tehnică care folosește undele cu ultrasunete pentru a examina inima. Deoarece este un test non-invaziv, este un mod sigur și nedureros de a ajuta medicii să diagnostice o serie de anomalii ale inimii.

 

De ce este ecocardiografia la Centru Medical Speranta  mai bună decât ecocardiografia medie?
Precizia unei ecogardiograme medii este variabilă și variază între +/- 10%. Facilitatea noastră folosește ecocardiografia tridimensională de ultimă generație, care are o precizie mai ridicată, cu doar o variabilitate de +/- 5 la sută în măsurători. Această acuratețe se poate dovedi extrem de importantă în ceea ce privește evaluările în Cardio-Oncologie.
 
Care sunt avantajele unui Echo Strain?
Un Echo Strain poate ajuta la prezicerea declinului sau îmbunătățirii funcției inimii înainte de a se schimba efectiv. Aceasta oferă medicilor informații valoroase asupra cărora se poate acționa pentru a ajuta la prevenirea leziunilor cardiace.
 
O ecocardiogramă este sigură?
Da, o ecocardiogramă este foarte sigură. Este o procedură non-invazivă folosind unde ultrasunete și nu există riscuri cunoscute.
 
Ecocardiograma este, de asemenea, nedureroasă, deși s-ar putea să vă simțiți ușor incomod când traductorul este ținut ferm de corpul vostru.
Ce arată?
Medicii pot vedea cât de bine funcționează inima dvs. în timpul efortului, studiind ce se întâmplă în timpul testului de exercițiu.
 
Mărimea și forma inimii. Imaginile pot fi utilizate pentru a măsura dimensiunea camerelor inimii, precum și grosimea mușchiului cardiac.
Eficiența de pompare a inimii. Imaginile arată eficiența cu care inima pompează sânge și dacă inima pompează la putere maximă sau la un nivel slăbit. Scanările pot arăta, de asemenea, dacă diferitele părți ale inimii pompează în egală măsură.
Anomalii ale supapei. O ecocardiogramă arată forma și mișcarea valvelor inimii. Poate dezvălui dacă o valvă a inimii este îngustată sau scurge și arată cât de gravă ar putea fi o problemă.
Alte utilizări. Testul poate detecta, de asemenea, prezența lichidului în jurul inimii; cheaguri de sânge sau mase în interiorul inimii; și găuri anormale între camerele inimii.
 
Un beneficiu major al ecocardiogramei este faptul că oferă informații despre structurile inimii și fluxul de sânge fără altceva decât undele sonore care intră în corp. Informațiile obținute din ecocardiogramă permit medicului dumneavoastră să facă un diagnostic precis și să elaboreze un plan de tratament care este cel mai potrivit pentru dumneavoastră.
 

 

 
Programare