Centru de excelența in Cardiologie! Sunt disponibile cele mai moderne aparate și investigații ! Pneumologie Pediatrie Ecografie Medici cu experiență pentru a-ți fi alături pe termen lung
ROmedic Cabinete medicale Craiova Cabinete Somnologie Somnologie Craiova

Recomandări de la pacienți

21 recomandări 12 Înainte ›
07-01-2021
Alexandru Sorescu, 53 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Dr Popa - Medic foarte serioas profesional, excepțional pregătit in specialitate și un om deosebit!
Il recomand!

06-06-2020
Lungu, 63 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Îl recomand pe dr Popa. Este cel mai bun medic. Tratament ul sau m-a pus pe picioare. Este un medic de nota 10+. Mergeți cu încredere.

04-06-2020
Alina, 46 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Servicii ireprosabile! Medicii acestia sunt adevarati OAMENI pentru noi pacientii.

19-11-2019
Marcu, 36 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Va recomand sa mergeți la dl Dr Popa, am rămas impresionat de modul cum se implică sa rezolve problemele noastre de sanatat, ale pacienților.

18-10-2019
Balanescu, 49 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Dr Popa este un adevărat profesionist si un om deosebit.

03-10-2019
Anca, 47 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Profesionisti. Foarte amabili si ofera multe explicatii.In termen de o luna recontrol gratuit - la cardiologie.

22-04-2019
Minodora, 63 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Pe mine m-ati castigat definitiv de acum 6 luni. De atunci va recomand tuturor sa vina sa vada medici la un alt nivel.Decat cuvinte de lauda am pentru d-voastra.
Dr Popa, va felicit si va doresc multa sanatate si putere de munca. Va multumesc.

18-03-2019
Luciana, 63 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Ma bucur ca am avut ocazia sa-l cunosc pe acest medic. Este un profesionist desavarsit, sociabil, rabdator cu pacientii, dedicat meseriei careia ii face cinste cu adevarat. Va multumesc din suflet, dl dr Coanda Adrian!

11-02-2019
Bicu Florea, 46 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Sunt f multumit de Dl dr Popa Radu. Ma simteam rau, fusesem la urgenta si tot ma simteam rau la inima. Cautand un cardiolog mai bun, am sunat la Speranta, iar dl dr Popa Radu m-a primit la cabinet chiar daca era duminica,zi libera. Am facut mai multe investigatii la dansul si mi-a dat un tratament complet si ma simt foarte bine.

07-02-2019
Petrisor, 36 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Medici foarte buni. Merg cu copilul la dl dr. Diaconu Radu sau la dna dr Loredana Selaru. Depinde de zilele de programare. Sunt multumita de ambii medici . Ii recomand.

07-02-2019
Calin, 65 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Prețuri decente și dr bine pregătit. Foarte multumit de Dr. Adrian Coanda

31-01-2019
Priberu, 36 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Recomand dr Popa Radu. Pentru familia mea este cel mai bun medic. Tratamentul pentru tatal meu isi face efectul si in plus l-a convins sa renunte la fumat. Multumim domnule doctor.

03-11-2018
Alecu Loredana, 44 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Aparatura exceptionala! Personal bine pregatit din toate punctele de vedere. Am fost pentru o consultatie la endocrine si o ecografie de tiroida .Se vedea practic celula. Dna Dr endocrinolog a masurat si mi-a si explicat. Cand a descoperit un nodul,initial m-am speriat, dar dansa m-a linistit- pentru ca nu pune probleme. La consulatia de apoi a fost foarte amabila, mi-a recomandat si un tratament. Simt ca nu ma mai sufoc,ma simt foarte bine cu tratamentul dat.

03-11-2018
Pirgaru, 62 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Am citit despre Centrul Speranta pe internet,nu voi putea fi indeajuns de recunoscator dl dr. Popa Radu. Am mai fost vazut de alti doi medici cardiologi, de-a lungul timpului,fiecare mi-a recomandat alt tratament. La Speranta mi-a facut dl doctor ecografie 2D si ecografie 4D. Iar dupa tratamentul recomandat de dr. Popa, ma simt excelent. Multumesc.

29-06-2018
Serban Constantin, 46 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Ii sunt profund recunoscator dr Popa Radu, a salvat viata baiatului meu. Dupa ce ii tot venea rau, mergeam cu el la urgenta si nu isi dadeau seama ce are,am mers la un control la dr Popa. A fost singurul medic care si-a dat seama ce boala avea , ne-a explicat ce trebuie sa facem daca vrem sa traiasca si sa aiba o viata normala . Am reusit sa facem si operatia la copil. Pentru recontroale o sa venim tot la dl dr. Are foarte multa intuitie,citeste foarte mult si isi face meseria cu placere. Il recomand .

07-06-2018
Mancas Iolanda, 61 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Multumesc din suflet d-lui dr Popa pentru amabilitatea si profesionalismul de care a dat dovada(atat in ce priveste consultul propriu-zis si investigatiile facute,cat si verificarea documentatiei anterioare), dar mai ales in privinta explicatiilor oferite. Ma simt mult mai bine cu tratamentul indicat de dl dr Popa.

31-05-2018
Gruia Marcel, 47 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Am fost la Dr Coanda . Este un doctor excelent, un om deosebit pe care il recomand oricui are nevoie de un cardiolog care sa il asculte, sa ii dea tratament dupa care sa se simta bine. Isi face meseria cu multa daruire si comunica foarte bine cu pacientii.

07-03-2018
Oniciuc Florina Andreia, 34 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

vizita medicala la dr radu diaconu cu bebelusul meu in varsta de 10 luni,despre care credeam ca este f bolnav,m-a linistit!Mi-ati facut cel mai frumos cadou de 8 Martie.Multumesc mult!

24-01-2018
Dragomir Ion, 62 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

In aceasta saptamana am fost pentru prima data la Dr Popa Radu.Am aflat de Clinica Speranta , de la o cunostiinta ce a fost la un control la dansul. Pot sa spun ca dl doctor stie sa faca o multime de masuratori la ecograf.Mi-a acordat foarte multa atentie, a vorbit calm ,a fost foarte deschis ,mi-a explicat ce trebuie sa fac in perioada urmatoare pentru ca sa imi fie bine. Eu sunt un caz cu probleme la inima mai vechi, iar dansul mi-a descoperit si o alta boala de inima. Pot sa fie 2 boli de inima in acelasi timp, da, eu nu stiam si nici vechiul meu doctor nu imi descoperise . Il recomand pe Dr Popa , este un profesionist .

04-12-2017
Anghel Dorian, 46 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Eu aveam dureri de mai mult timp, fusesem la mai multi doctori care nu reuseau sa imi pusesera un diagnostic clar, cu un tratament sau ce sa fac sa nu mai am dureri. Durerile persistau si nu stiam ce sa mai fac, pana cand am ajuns la un consult la Dl Dr Popa Radu. Mi l-a recomandat un medic de alta specialitate. Domnul dr POPA RADU- si-a dat seama ce boala am, e o boala destul de rara- care din pacate o pot mostenii si copii mei. Acum sunt in viata pentru ca dl dr mi-a pus diagnosticul corect, la timp, m-a indrumat ce sa fac, m-am si operat si sunt bine.
Eu il recomand cu cea mai mare incredere, e un medic exceptional, foarte bine pregatit, serios si dedicat profesiei de medic.

21 recomandări 12 Înainte ›

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare