Clinica CityMed a luat fiinta ca urmare a conglomerarii unui lot de tineri medici specialisti orientati spre performanta, care si-au propus sa furnizeze aradenilor servicii medicale premium in conditii de confort, discretie si siguranta.
ROmedic Cabinete medicale Arad Cabinete Urologie Urologie Arad

Interventii de mica chirurgie

Autor: Dr. Korodi Andrei

Chirurgia, prin patologia ei vastă, prin metodele de tratament diversificate, prin tehnicile chirurgicale de abord în continuă dezvoltare, reprezintă o specialitate complexă, interesantă, frumoasă.

Patologia chirurgicală cuprinde afecțiuni benigne sau maligne ale diferitelor viscere, care necesită un consult al medicului chirurg cu competență în chirurgia oncologică pentru stabilirea conduitei terapeutice personalizate fiecărui pacient. Aceste afecțiuni se pot trata chirurgical prin diferite tipuri de abord, clasic sau minim invaziv (laparoscopic).

Afecțiunile inflamatorii se întâlnesc des. Sancționarea chirurgicală este uneori singura soluție de vindecare.

Infecțiile localizate sau leziunile superficiale se pot trata în ambulatorul de specialitate, fără internare, cu anestezie locală, prin mici intervenții chirurgicale adecvate.

 

Se pot trata prin mici intervenții:
1. Lipoame
2. Chiste sebacee
3. Abcese
4. Afecțiuni proctologice: hemoroizi, fisuri anale, tromboze hemoroidale, abcese perianale
5. Leziuni tegumentare
6. Panariții
7. Unghia încarnată
8. Cicatrici cheloide
9. Extracție corpi străini
10. Suturi plăgi
11. Extracție fire sutură

 

Afecțiunile complexe necesită, în funcție de localizarea de organ și tipul bolii, intervenții prin abord deschis sau laparoscopic în anestezie generală.

Profesionalismul și seriozitatea sunt principalele caracteristici în tratarea pacienților noștri.

 

Programează acum o consultatie la Dr. Korodi Andrei, medic primar chirurgie generală, la numărul de telefon 0743 993 322.

 
Programare