ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Psihiatrie pediatrică Psihiatrie pediatrică Bucuresti

Clinica Hope din Iasi

Autor: Clinica Hope

        În contextul creșterii alarmante din ultimii ani, a numărului persoanelor suferind de probleme emoționale, necesitatea de servicii de calitate de psihiatrie și psihoterapie a crescut foarte mult, atât cele destinate adulților, dar și cele destinate copiilor.

 

Cu 3 sedii in Bucuresti si 1 sediu recent deschis in Cluj Napoca, Clinica Hope este in continua dezvoltare. De data aceasta, am venit si in zona Moldovei, respectiv Clinica Hope din Iasi.

Tratam de la cele mai usoare tulburari psihice si emotionale la cele mai grave iar programele noastre de tratament sunt conform ghidurilor si recomandarilor internationale. Mai mult de atat, le aplicam complet indiferent de severitatea tulburarii. 

 

 

Clinica Hope din Iasi iti pune la dispozitie o echipa multidisciplinara de psihiatrii/psihologi clinici/psihoterapeuti/logopezi acreditati si cu o vasta experienta, care colaboreaza impreuna pentru tratarea urmatoarelor principale tulburari:

-> tulburarea de personalitate borderline

-> tulburarea bipolara

-> schizofrenia

-> anxietatea

-> depresia

-> autismul

-> insomnia

-> nervozitatea la copii

-> adhd

-> tulburari de limbaj

 

 

Obiectivul nostru este sa iti oferim servicii la cele mai inalte standarde si cele mai eficiente tratamente de care poti beneficia intr-o clinica din Romania.

Fa cunostiinta cu echipa Clinicii Hope din Iasi si afla mai multe despre cum poti efectua o programare, accesand urmatorul link: https://clinica-hope.ro/echipa/echipa-iasi-clinica-hope/
Stabileste o programare rapid apeland la numarul de telefon: 0374.554.321

 

 

 
Programare