ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Logopedie Logopedie Bucuresti

Clinica Hope din Cluj

Echipa clinicii Hope din Cluj este specializata pe toate ramurile tulburarilor psihice!

 

 

-> Te simti trist in ultima perioada, fara chef de viata, te simti din ce in ce mai obosit indiferent de ce ai face?

-> Treci prin stari de neliniste, anxietate, palpitatii si senzatia de panica?

-> Anumite ganduri obsesive nu iti dau pace?

-> Ai trecut printr-un eveniment grav chiar traumatizant (doliu, despartire, divort, conflicte in familie, abuz emotional) in ultimul timp?

-> Starile tale emotionale sunt foarte schimbatoare?

-> Observi anumite dificultati de a pronunta cuvinte sau sunete?

 

 

Indiferent de severitatea simptomelor si dificultatea evenimentelor prin care treci exista metode a le depasi intr-un mod corect si eficient! Clinica Hope din Cluj iti pune la dispozitie un numar mare de specialisti acreditati si pregatiti pe toate domeniile tulburarilor psihice. Diversitatea domenilor in care acestia sunt pregatiti te va ajuta sa gasesti un tratament adecvat indiferent de problema prin care treci. Nu mai este nevoie sa fi redirectionat catre alti specialisti sau sa primesti doar o singura metoda de tratament (doar medicamente, doar psihoterapie). Psihiatrii, psihologii, psihoterapeutii si logopezii din cadrul clinicii noastre colaboreaza pentru a oferi o abordare mult mai unitara, astfel, o recuperare mult mai rapida!

 

 

 

Fa cunostiinta cu echipa Clinicii Hope din Cluj si afla mai multe despre cum poti efectua o programare, accesand urmatorul link: https://clinica-hope.ro/echipa/echipa-cluj-napoca/
Stabileste o programare rapid apeland la numarul de telefon: 0374.554.321

 

 

 

 
Programare