ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Bucuresti

Clinica Hope din Bucuresti

Cand ai o suferință psihica, ultimul lucru de care ai nevoie sunt holurile aglomerate, reci si impersonale ale unui spital sau policlinici, care sa se stie că este pentru „nebuni”. Nu ai nevoie sa stai la coada si sa se uite ceilalti la tine cu „uite-l si pe asta, pare normal, saracul, dar nu e”, nu ai nevoie să te imbrancesti, să iti ții „rand”, sa te grabesti pentru ca e medicul ocupat, sa nu ai timp sa pui intrebari etc. Nu ai nevoie sa ti se dea „sfaturi intelepte” si nici sa fii tratat cu superioritate.

 

 

Atunci cand emotiile si nelinistile noastre devin din ce in ce mai greu de suportat, avem nevoie de cineva care sa ne fie alaturi, sa ne asculte si sa ne ghideze catre cea mai buna varianta de a trece de aceste dificultati. Cu siguranta ai apelat la diferite clinici private, medici de familie, frecventat doctori unde obtineai doar o singura metoda de tratament si o recomandare undeva in afara. De multe ori, medicul unde ai fost, cel mai probabil, nu putea sa iti ofere rezolvarea la toate problemele. Diferite arii din viata ta ramaneau neacoperite, de multe ori aparand sentimentul de dezamagire din cauza procesului mai lent si incomplet.

 

 

In cadrul Clinicii Hope din Bucuresti, nu exista aceasta problema!

Fiecare specialisti: psihiatru, psihoterapeut, psiholog clinician si logoped, colaboreaza impreuna astfel incat sa iti putem oferi tratamente complete care duc la rezultate mult mai bune si rapide. Totii medicii din echipa noastra au o abordare preventiva in ceea de priveste sanatatea mintala. Fiecare solutie si alternativa de tratament oferita pacientilor este personalizata, evaluata multidisciplinar si validata prin investigatii clinice digitale.

 

Principalele tulburari psihice pe care le tratam sunt:

-> Anxietatea

-> Depresia

-> Tulburarea bipolara

-> Tulburarea de personalitate borderline

-> Schizofrenie

-> Insomnie

-> Adhd

-> Nervozitate la copii

-> Tulburari de limbaj

 

 

Obiectivul nostru este sa iti oferim servicii la cele mai inalte standarde si cele mai eficiente tratamente de care poti beneficia intr-o clinica din Romania.

Fa cunostiinta cu echipa Clinicii Hope din Cluj si afla mai multe despre cum poti efectua o programare, accesand urmatorul link: https://clinica-hope.ro/echipa/echipa-bucuresti/
Stabileste o programare rapid apeland la numarul de telefon: 0374.554.321

 

 
Programare