ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Bucuresti

Cum scapi de Tulburarea Borderline? Curs de Psihoeducatie decontat prin CNAS

Cum scapi de Tulburarea Borderline? Curs de Psihoeducatie decontat prin CNAS
Autor: Clinica Hope
 • Experimentezi emotii de o intensitate insuportabila?
 • Impulsivitatea, starile de suparare si durerea zilnica se simt ca o despartire constanta de iubirea vietii tale?
 • Simti mereu ca nu esti iubit sau apreciat si ai teama de a fi parasite constant?
 • Fiecare zi pare sa vina cu durere, si chiar si in relatii, simti ca totul se desprinde intr-un mod zgomotos si ca nu stii cum sa comunici cu cei din jurul tau.
 • Sau poate partenerul de viata sau parintii, se confrunta cu aceste stari si nu stii cum sa-i ajuti.

Din fericire, in zilele noastre exista metode avansate de a gestiona tulburarea de personalitate Borderline, una dintre cauze fiind si prevalenta mare a acesteia in randul pacientilor psihiatrici.

Dar de unde vin toate aceste impulsuri in tulburarea Borderline si care este raspunsul la urmatoarele intrebari?

 • De ce au inceput aceste stari sa apara?
 • Ce este in neregula cu mine?
 • Cum sa scap de ele?
 • Ce metoda de tratament sa aleg?
 • Cine ma poate ajuta?
 • Oare o sa mai fiu normal vreodata?

Toate acestea sunt intrebari pertinente care ne framanta, iar scopul acestui eveniment este sa va raspundem la toate acestea si multe altele.

Tulburarea de personalitate borderline este una dintre cele mai dificile de diagnosticat, chiar si pentru medici. Cu atat mai mult, cand vine vorba despre de luat decizii corecte referitoare la tratament. Dincolo de asta, munca cea mai grea trebuie sa o faci chiar tu. Tu te confrunti cu toate deciziile, tu incerci sa-ti infranezi impulsurile negative si tu trebuie sa gasesti puterea sa invingi fiecare stare in parte.

Ai nevoie sa stii cu ce te confrunti, cum a aparut, cum se manifesta, cum sa detectezi cat mai repede semnalele. Ai nevoie sa stii ce poti sa faci in acele momente ca sa nu dai curs emotiilor, astfel incat ele sa nu te controleze. La fel de util este sa stii care sunt cele mai eficiente metode de tratament si cum sa afli daca medicul sau terapeutul tau sunt specializati pe acest tip de tulburare.

Cea mai eficienta metoda de tratament a tulburarii de personalitate borderline, conform ghidurilor internationale de specialitate, este stilul de terapie numit DBT (terapia dialectic comportamentala).

Din pasiune pentru sanatatea mintala am creat cursul de psihoeducatie destinat persoanelor care sufera de Tulburare de Personalitate Borderline, parte din Programul Complet de tratament, singular in Romania,  „Gaseste-ti Echilibrul!”

 

Trebuie sa stii ca primele 8 persoane inscrise vor avea parte de decontare completa prin CNAS. Asa ca, grabeste-te!

Află informații complete privind desfasurarea si tot ceea ce vei invata din Singurul Curs de Psihoeducatie pentru Gestionarea Tulburării de Personalitate Borderline din România, destinat persoanei afectate + 1 accesând link-ul: https://clinica-hope.ro/curs-de-psihoeducatie-pentru-borderline/

 
Programare