Cont General

Administrator cont:

Urmatoarele informații reprezintă datele dvs de contact (ale administratorului contului ce va fi creat).Ele nu vor fi afișate pe site, fiind necesare doar pentru ca ROmedic.ro să vă poata contacta în legatură cu acest cont.
Numele dvs:
Telefon:
Localitate:
Județ:
   

Date de logare:

Emailul și parola sunt necesare pentru logarea ulterioară în zona dvs de administrare (sunt datele de acces ale contului dvs). Vă rugăm să le notați. Pe aceasta adresă de email se vor trimite toate mesajele către dvs. Asigurați-vă de validitatea ei.
Email:
Parola:
Reintrodu parola:
 
Acord: Am citit și sunt de acord cu Termenii și condițiile
Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate
Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale de către ROmedic.ro

Cod antispam:
(introduceti codul din imagine.)
 
  *Toate câmpurile sunt obligatorii.


Ce spun membrii ROmedic (care au un cont Gold)
Testimonial
Cabinet Individual de Psihologie Simina Munteanu Simina Munteanu, Cabinet Individual de Psihologie Simina Munteanu (Sibiu)
Membru ROmedic din 19-05-2010

Experienta a inceput cu o colaborare care consta in a oferi informatii de specialitate utilizatorilor site-ului ROmedic, in schimbul promovarii activitatii pe net. A fost o surpriza foarte placuta, atat in ceea ce priveste posibilitatea de a intra in contact cu o multime foarte variata de probleme a celor care solicitau ajutor, cat si modul profesionist in care ROmedic si-a onorat partea din colaborare. Drept urmare, numarul clientilor care solicitau serviciile cabinetului s-a dublat in mai putin de un an, ceea ce a reprezentat un salt considerabil pentru activitatea mea profesionala. Nu pot decat sa va urez un calduros si recunoscator La Multi Ani si indemnul de a continua munca exceptionala pe care o faceti in prezent.

Testimonial
DR. DIANA FLORENTINA POPA, CMI DR.POPA DIANA (Ploiesti)
Membru ROmedic din 14-06-2009

DATORITA VOUA AM MAI MULTI PACIENTI CARE VIN SA INVETE SA MANANCE SANATOS- 0 RECLAMA DE CALITATE PE UN SITE DE CALITATE

Testimonial
Max Radiologie Ro.Medical Radu Mihaela Gabriela, Max Radiologie Ro.Medical (Bucuresti)
Membru ROmedic din 18-11-2015

Vrem sa va precizam faptul ca suntem multumiti de colaborarea cu site-ul dvs. Promovarea pe Romedic aduce beneficii clinicii. Din cate am sesizat este un site cu notorietate, designul este foarte bine facut... In concluzie suntem incantati de colaborarea noastra si drept urmare va vom recomanda si vom distribui articolele de pe site!

Citeste mai multe testimoniale (parerile celor care au un cont Gold pe ROmedic)