Cont General

Administrator cont:

Urmatoarele informații reprezintă datele dvs de contact (ale administratorului contului ce va fi creat).Ele nu vor fi afișate pe site, fiind necesare doar pentru ca ROmedic.ro să vă poata contacta în legatură cu acest cont.
Numele dvs:
Telefon:
Localitate:
Județ:
   

Date de logare:

Emailul și parola sunt necesare pentru logarea ulterioară în zona dvs de administrare (sunt datele de acces ale contului dvs). Vă rugăm să le notați. Pe aceasta adresă de email se vor trimite toate mesajele către dvs. Asigurați-vă de validitatea ei.
Email:
Parola:
Reintrodu parola:
 
Acord: Am citit și sunt de acord cu Termenii și condițiile
Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate
Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale de către ROmedic.ro

Cod antispam:
(introduceti codul din imagine.)
 
  *Toate câmpurile sunt obligatorii.


Ce spun membrii ROmedic (care au un cont Gold)
Testimonial
Cabinet Individual de Psihologie Simina Munteanu Simina Munteanu, Cabinet Individual de Psihologie Simina Munteanu (Sibiu)
Membru ROmedic din 19-05-2010

Experienta a inceput cu o colaborare care consta in a oferi informatii de specialitate utilizatorilor site-ului ROmedic, in schimbul promovarii activitatii pe net. A fost o surpriza foarte placuta, atat in ceea ce priveste posibilitatea de a intra in contact cu o multime foarte variata de probleme a celor care solicitau ajutor, cat si modul profesionist in care ROmedic si-a onorat partea din colaborare. Drept urmare, numarul clientilor care solicitau serviciile cabinetului s-a dublat in mai putin de un an, ceea ce a reprezentat un salt considerabil pentru activitatea mea profesionala. Nu pot decat sa va urez un calduros si recunoscator La Multi Ani si indemnul de a continua munca exceptionala pe care o faceti in prezent.

Testimonial
ANDRA SMILE CUSTURA ANDRA, ANDRA SMILE (Bucuresti)
Membru ROmedic din 18-07-2016

Un site care vine in ajutorul oamenilor, pacientilor, cu informatii utile date de profesionisti care vor sa contribuie la cresterea educatiei medicale in Romania si pentru ca pacientii sa fie cat mai bine informati in ceea ce priveste tratementele de care au nevoie.

Testimonial
EL MASRY M.ABDELSALAM CAB.OBS-GIN. YASMIN-MED EL MASRY ABDELSALAM, EL MASRY M.ABDELSALAM CAB.OBS-GIN. YASMIN-MED (Iasi)
Membru ROmedic din 16-08-2011

Avem o colaborare de multi ani. Recomand site-ul Romedic!

Citeste mai multe testimoniale (parerile celor care au un cont Gold pe ROmedic)