ROmedic Cabinete medicale Piatra Neamt Cabinete Radiologie dentară Radiologie dentară Piatra Neamt

 

Despre noi, putem spune ca, suntem la baza, o echipa in familie, medic stomatolog specialist + tehnician dentar. Am plecat pe acest drum impreuna, in urma cu 25 de ani, cu dorinta de a ne face meseria cat mai bine, avand la baza valori si principii care vin in sprijinul omului ca un intreg in triada: corp, minte, suflet. Ne-am straduit, in tot acest timp, sa aducem plus valoare atat in pregatirea noastra profesionala cat si in planul dezvoltarii umane, urmarind permanent ca fiecare pacient al nostru fie multumit. Acest aspect a fost un atu important in dezvoltarea noastra astfel ca dupa cativa ani de munca intensa apare primul cabinet privat undeva la tara, apoi, in anul 2000, cabinetul stomatologic Crisdent cu laborator de tehnica dentara in Piatra Neamt.

Indiferent de problema medicală cu care vă confruntați, la Crisdent Clinic găsim cele mai sigure și eficiente soluții pentru a vă reda zâmbetul.

Un zâmbet perfect înseamnă estetică, dar și sănătate și funcționalitate maximă! Zâmbetul ne personalizează chipul și ne dă încredere în noi înșine. Prețuiește-ți zâmbetul și ai grijă de el! La Crisdent Clinic venim și noi în sprijinul tău, pentru că punem la dispoziția pacienților noștri întreaga pregătire profesională de excepție și experiența pentru a construi zâmbete zi de zi!

In aceasta perioada, care a urmat, am trait multe satisfactii profesionale, avand posibilitatea sa performam cu aparatura si materiale consacrate si de top. Cea mai mare satisfactie si bucurie a venit odata cu hotararea fiului nostru de a se alatura echipei, urmand facultatea de stomatologie. Astfel, a aparut ideea, de a construi o clinica mai mare, in care sa asiguram cadrul profesional necesar si pentru generatia viitoare, urmarind sa asiguram dotarea necesara cat mai moderna si de actualitate.

Asa cum orice creatie se naste dintr-o idee, spre sfarsitul anului acesta, 2016, s-a nascut o clinica noua Crisdent Clinic. In aceasta clinica, tinand cont de principiul medicinii integrative, holistice, adica vindecarea globala a pacientului, am incercat sa alipim, pe langa stomatologie, si alte specialitati medicale (cardiologie, endocrinologie, orl, dermatologie, chirurgie estetica, psihologie, psihiatrie), necesare pacientilor nostri, pentru a urmari mai indeaproape evolutia starii lor de sanatate in general, exprimata si filtrata la modul cel mai subtil in starea de sanatate orala.

Cu acest nou inceput ne dorim sa mergem mai departe, intr-o echipa mai mare, cu medici foarte buni, selectati pe principii bine stabilite, legate de profesionalism, atitudine, morala, sa slujim in continuare cu succes, omul, aceasta minune a lui Dumnezeu, ca pentru El, si cu ajutorul Lui.

 

Toate acestea din grijă pentru pacienții noștri, pentru că știm cât de prețios este timpul și cât de valoros este să poți beneficia de toate aceste servicii într-un singur loc.

 

Vă așteptăm cu drag!

Ultimele recomandări de la pacienți:

30-08-2017
Marius Nacu, 46 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

30-08-2017
Georgiana Pop, 49 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Medicii sunt foarte foarte buni, iar clinica este una ce imbina frumosul cu utilul intr-o ambianta foarte placuta! Recomand!

30-08-2017
Alexandru, 27 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare