ROmedic Cabinete medicale Piatra Neamt Stomatologie Stomatologie Piatra Neamt

Stomatologie în Piatra Neamt

CRISDENT CLINIC va ofera servicii de chirurgie dento-alveolara:Inserarea implanturilor dentare

Chirurgia endodontica ( rezectii apicale )

Accidente de eruptie ale dintilor

Incluziile dentare

Traumatisme dento-parodontale

Chirurgia parodontalaImplantologia este o solutie medicala moderna de inlocuire a dintior absenti de pe arcada dentara cu dispozitive radiculare din titan ( implantul dentar propriu-zis ),care pot fi protezate imiediat ,sau dupa un interval de timp, in functie de conditiile specifice,si tipul de implant ales.

In clinica noastra, va punem la dispozitie o gama variata de implante printre care se numara ROOT Elvetia), Bredent (Germania), Megagen (Coreea), Alpha-Bio (Israel).Protetica este specialitatea care se ocupa cu metodele de restaurare morfo-functionala si estetica a aparatului dento-maxilar cu ajutorul unor materiale biocompatibile.Parodontologia este una dintre specializarile stomatologice ce se ocupa cu diagnosticarea si conceperea tratamentului pentru afectiunile ce afecteaza parodontiul ( tesuturile ce mentin dintii pe creasta alveolara).

Echipa Crisdent va pune servicii de terapie parodontala:

Plasmodent

Surfasaj

Detartraj

Terapie laserOdontologia trateaza lezunile carioase si cele necarioase - fracturi, distrofii, leziuni de uzura dentara. Ea este o terapie de restaurare dentara, care restabileste integritatea dintilor naturali.Endodontia este specialitatea medicinii dentare care se ocupa de prevenirea, diagnosticarea si tratamentul afectiunilor pulpei dentare prin indepartarea tesuturilor din interiorul dintelui afectat, curatarea si sterilizarea canalelor radiculare, obturarea (sigilarea) definitiva a acestora.Pedodontia se ocupa cu studiul patologiei odontale (caria simpla, caria complicata, traumatisme, distrofii), parodontale si a mucoasei orale la copii si adolescenti precum si cu tratamentul preveniv si curativ al acestor imbolnaviri.Estetica dentara insumeaza proceduri de cosmetizare prin : coroane fizionomice, incrustatii ceramice ( inlay / onlay ), fatete dentare realizate in laborator ( cu slefuirea minima a tesutului dentar ) , fara slefuire ( no prep. ) sau direct in cabinetul stomatologic . De asemenea cuprinde restaurari ale dintilor prin obturatii compozit, albiri dentare sau chiar manopere ortodontice.

Listă servicii:


Medici/terapeuți:

 
Programare