ROmedic Cabinete medicale Braila Cabinete Psihologie Psihologie Braila

Tarife

TARIFE


Vezi www.janadan.ro


Licenta Millon Clinical Multiaxial Inventory-III (MCMI-III) instrument psihometric de evaluarea persoanelor cu dificultati emotionale, comportamentale si interpersonale.


Se pot diagnostica :
- 7 sindroame clinice moderate: Anxietate, Somatoform, Distimie, Bipolar maniacal, Dependenta de alcool, Dependenta de droguri, Tulburarea de stress post traumatic;
- 3 sindroame clinice severe: Tulburarea de gandire, Depresia majora si Tulburarea deliranta.

 

Se pot identifica patternurile de personalitate: Schizoid, Evitant, Depresiv, Dependent, Histrionic, Narcisist, Antisocial, Sadic (agresiv), Compulsiv, Negativist (pasiv-agresiv), Masochist (ego-distonic). Precum si patologia severa de personalitate: Schizotipal, Borderline, Paranoid.

 

Licenta DAS (Dyadic Adjustement Scale)
Este un instrument de evaluare folosit pentru aplicatii clinice care se refera la cupluri avand utilizarea cea mai larga la nivel international in domeniul calitatii maritale.
Este un instrument extrem de valoros in practica pentru caracterizarea simptomelor si problemelor comportamentale prezente in cuplu.Se masoara perceptia ambilor parteneri asupra relatiei si face astfel posibila obtinerea mai multor perspective diferite despre relatie cu scopul integrarii intr-un diagnostic complet.
Combinarea informatiilor din DAS cu observatiile directe ofera psihoterapeutului o viziune valida, mult mai cuprinzatoare si corecta asupra cuplului aflat in terapie.Natura multidimensionala a testului furnizeaza o descriere cuprinzatoare a relatiei maritale.
Dezirabil este ca informatia oferita de DAS sa fie combinata cu rezultatatele din teste de personalitate completata de unul sau ambii parteneri.
In terapie si la sfarsitul terapiei chestionarul serveste drept masura obiectiva pentru evaluarea obiectiva a schimbarilor survenite in interactiunile dintre parteneri.

 
Programare