✅Coaching si optimizare personală✅Autocunoaștere și accesarea potențialului interior✅Autocontrol emoțional și comportamental✅Managementul stresului✅Managementul conflictelor✅Gestionarea stărilor de anxietate✅Tratament psihoterapeutic pentru atacuri de panică #Emdr Brașov #Psiholog Brasov #Psihoterapeut online
ROmedic Cabinete medicale Brasov Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Brasov

Mindfulness in activitatile zilnice

Mindfulness in activitatile zilnice

Mindfulness este o practica contemplativa cu radacini in traditii spirituale stravechi.

Cei 2 piloni sunt: concentrarea si intelegerea.Alegi un lucru asupra caruia te concentrezi (cum ar fi respiratia) si renunti la toate celelalte.

Scopul este de a impiedica tendinta noastra de fragmentare,modul in care gandurile noastre zboara tot timpul. O minte fragmentata este opusul unei minti concentrate.

Prin concentrare ,ne pregatim pentru intelegere .

In acest fel ,meditatia mindfulness face trecerea de la un antrenament de concentrare la preocuparea pentru aprofundare.

Aceasta forma de training a fost adaptata pentru a fi folosita in tratamentul depresiei, in special pentru a preveni recidiva si pentru a ajuta in reglarea dispozitiei.
Mindfulness a fost descrisa ca si starea de „a te situa in prezent”, acceptand lucrurile asa cum sunt si nu despre trecut sau a planui viitorul.

Practicarea „mindfulness” poate aduce multe beneficii sanatatii emotionale si fizice, precum si relatiilor tale.
Mindfulness este un uimitor instrument de gestionare a stresului si a starii de bine, se poate folosi practic in orice moment si poate aduce rapid rezultate de durata.

 

 

Cuvinte cheie :Mindfulness Brasov,tratament anxietate Brasov,anxietate Brasov,tratament atacuri de panica Brasov,atacuri de panica Brasov,frica Brasov,teama Brasov,blocaje emotionale Brasov.

 
Programare