ROmedic Firme medicale Aparatura si consumabile Stomatologie

HALMADENT Brasov este partener de incredere, in Romania, a brandurilor de prestigiu la nivel mondial in productia echipamentelor stomatologice: Chirana Medical, Zhuhai SIGER Medical Equipment CO.Ltd, Takara BELMONT Japonia, Bien Air Elvetia, EKOM, DentalX. OPTOMIC, NewTom, Rossicaws, Dental Art, OnDemand3D.

 

Peste 15 ani de experienta - profesionalismul echipei, seriozitatea, loialitateam flexibilitatea si deschiderea in fata provocarilor sunt valorile care stau la baza parteneriatelor pe termen lung dezvoltate de HALMADENT.

 

Venim in intampinarea  cerintelor si nevoilor clientilor cu o gama diversificata de echipamente stomatologice, accesorii pentru unituri dentare, compresoare, autoclave, aparatura pentru chirugie, implantologie si imagistica, software pentru imagistica, mibilier pentru dotarea cabinetelor si accesorii.

 

Acordam o atentie deosebita fiecarui pas al colaborarii: consiliere, instalare, utilizare, service in garantie sau postgarantie, cu respectarea riguroasa a clauzelor contractuale, toate subordonate unui raport calitate-pret optim.

 

Pentru ca satisfactia clientilor este prioritatea numarul 1 pentru noi, promisiunea care defineste brandul HALMADENT este: niciun cabinet stomatologic nefunctional, mai mult de 24 de ore, din cauza defectiunilor tehnice. Timp minim de solutionare a defectiunilor. Intervenim rapid si garantam interventia in 24 ore de la solicitare pentru orice defectiune majora a unitului dentar, autoclavului sau compresurlui dumneavoastra. Pentru a va asigura de promptitudinea noastra, conform contractului de service, va acordam o compensatie de 100 Euro pentru fiecare zi de intarziere. Compensatia de 100 Euro/zi se va acorda in produse comercializate de Halmadent.

 

Imbunatatirea continua a serviciilor si produselor oferite este preocuparea noastra principala, lucru atestat si de certificarea cu sistemul de Management al Calitatii in conformitate cu standardele ISO9001:2008.

 

Toate uniturile dentare livrate de HALMADENT sunt modulare si se pot extinde cu functionalitati superioare. Prin configuratiile personalizate cream concepte unice compatibile cu necesitatile profesionale ale fiecarui medic stomatolog.

 

Echipa de vanzari este alaturi de dumneavoastra pentru a stabili configuratia care indeplineste toate exigentele privind functionalitatile si ergonomia in munca medicului stomatolog.

 

Capacitate tehnica si de service – instalarea echipamentelor se face de catre echipa de tehnicieni HALMADENT, cu experienta in domeniul echipamentelor dentare.

 

Misiunea noastra este de a satisface nevoile clientilor prin echipa de profesionisti, produse de calitate, marci de renume si servicii de valoare.

 

HALMADENT reprezinta doar o veriga din acest lant. Lucram in echipa, atat cu colegii, cat si cu furnizorii. Si oferim constanta pentru a construi incredere.

 

„Succesul nu este final, iar esecul nu este fatal: curajul de a continua este ceea ce conteaza.” Winston Churchill

Recomandări produse:

Unit dentar Chirana Cheese EASY Unit dentar Chirana Cheese EASY
Producător: Chirana Medical

Permite o echipare complexa, imbinand performanta cu un design atractiv la un raport calitate-pret excelent.   Configurabil cu pana la 5 posturi, porneste de...

Unit dentar Chirana Cheese EFFECTIVE Unit dentar Chirana Cheese EFFECTIVE
Producător: Chirana Medical

Sistem modular cu funcționalități extinse, este completat de calitatea materialelor și a celor mai înalte standarde de igienă. Configurabil cu până la 6 posturi,...

Unit dentar Siger U200 Unit dentar Siger U200
Producător: Siger Medical

Unitul stomatologic U200 reuneste designul atractiv cu tehnologia de ultima generatie, alaturand performanta si fiabilitatea pieselor de mana Bien Air. Datorita materialelor de calitate...

Unit dentar ambidextru Siger U500 Unit dentar ambidextru Siger U500
Producător: Siger Medical

Unitul stomatologic Siger U500 poate fi configurat si pentru medicii care prefera sa foloseasca mana stanga, asigurand confortul in timpul interventiilor. Rotirea mesei medicale...

Unit dentar Siger V1000 Unit dentar Siger V1000
Producător: Siger Medical

  Configurabil cu multiple posturi de lucru si postura adaptabila in functie de preferinte, se poate echipa atat cu furtunele sub masa medicala, cat...