ROmedic Firme medicale Sterilizare si dezinfectanti

Fiziodispenser iChiropro

Fiziodispenser iChiropro
Autor: Ing. Adrian Pop
Accesați fișierul [format pdf]

Implantologia este o disciplina exigenta si de aceea Bien-Air nu lasa nimic la voia intamplarii.
Proiectate de practicieni pentru practicieni, dispozitivele de implantologie Chiropro sunt extrem de eficiente si concepute pentru o gamă larga de aplicatii clinice.


Fiziodispenser-ul iChiropro reprezinta una din inovatiile in domeniul implantologiei si chirurgiei stomatologice, un concept dezvoltat de compania Bien Air din Elvetia.
Datorita tehnologiei de implementate de Bien-Air, clientii nostri isi vor putea utiliza iPad-ul intr-un mod cat mai eficient posibil, il vor putea folosi drept centru de comanda pentru iChiropro, vor putea efectua setari multiple, vor putea stoca date si trasmite informatii cu usurinta. Interfata unica si intuitiva garanteaza performante de neegalat si usurinta in utilizare. Odata descarcata aplicatia pentru iPad, utilizatorii vor beneficia de suport tehnic si upgrade-uri importante, odata cu dezvoltarea aplicatiilor.
Cuplul ridicat al micromotoarelor pe inductie MX-i LED produse de Bien Air asigura un mod de lucru confortabil, indiferent de turatia la care se lucreaza. Intensitatea luminoasa produsa de LED ramane constanta indiferent de modul de lucru. Micromotoarele electrice pe inductie se pot autoclava, fapt ce permite mentinerea unui standard ridicat de igiena.


Piesele contra-unghi din gama CA 20:1 L Micro-Series au sistem intern de irigare pentru o manevrare usoara si dimensiuni reduse ale capului piesei. Distributia luminii este uniforma datorita celor doua fante, iar lumina oferita de LED este rece si apropiata de cea naturala.

 

Caracteristici:
- programe personalizabile
- creearea de multi-useri cu setari personalizate pentru fiecare in parte
- moduri de lucru presetate pentru majoritatea sistemelor de implant
- interfata simpla si intuitiva
- baza de date pentru pacienti.
- stocare, verificare, printare si export a informatiilor cu privire la tratamentul pacientilor
- pedala multifunctionala (functii: viteza progresiva; pompa peristaltica ON/OFF; selectarea programelor; inversarea sensului de rotarie a micromotorului)
- micromotor puternic, fiabil si de dimensiuni reduse. Cuplu: 4,8 Ncm, turatia: 10 – 40.000 rpm, greutate: 119 grame, sursa de lumina LED cu intensitate ajustabila: 0-38.000 lux.
- piesa contraunghi cu cel mai mic cap de pe piata, cu fibra optica si push button. Cuplu maxim: 55Ncm, turatia: 5-20.000 rpm.
- pompa peristaltica inovativa: rata fluxului 30-125 ml/min
- functioneaza cu iPad 1, iPad 2 si New iPad produse de Apple.