ROmedic Firme medicale Aparatura si consumabile Stomatologie

Compresoare EKOM

Compresoare EKOM
Autor: Ing. Adrian Pop

Raportul foarte bun intre calitatea ridicata a produselor Ekom si pretul lor avantajos le face foarte competitive pe piata echipamentelor medicale. Ekom produce echipamente care raspund celor mai inalte cerinte ale pietei si investeste permanent in tehnologia de fabricatie.
Compresoarele fara ulei si pompele de aspiratie sunt principalele produse cu care firma Ekom se mandreste.Toate au fost proiectate special pentru utilizarea in cabinete stomatologice, de chirurgie oro-maxilo-faciala, laboratoare de tehnica dentara si instalatii centalizate pentru furnizarea aerului comprimat medical.
Prin folosirea segmentilor de piston din teflon cu ungere automata, a caror utilizare nu pune in pericol sanatatea pacientilor si a personalului medical, a unui invelis de protectie a suprafetei interioare a rezervoarelor de aer precum si a sistemului automat de uscare si filtrare, compresoarele Ekom asigura atingerea unei inalte calitati a aerului. Datorita nivelului scazut de zgomot si a faptului ca nu folosesc ulei sunt considerate ecologice, caliatate ce devine din ce in ce mai importanta in zilele noastre.