ROmedic Cabinete medicale Cluj-Napoca Cabinete Chirurgie orală și maxilo-facială Chirurgie orală și maxilo-facială Cluj-Napoca

Cei mai sanatosi oameni din lume: mediteranienii si norvegienii! Dar Romania?

Cei mai sanatosi oameni din lume:  mediteranienii si norvegienii! Dar Romania?
Autor: HappydentClinicJunior&Family

 

Cei mai sanatosi oameni din lume sunt cei din bazinul Mediteranei si asta pentru ca dieta bazata pe cruditati, peste gras, iaurt, miez de nuca/ alune si ulei de masline ii ajuta sa traiasca sanatos.


Insa si norvegienii au fost catalogati drept model pentru cei mai sanatosi oameni din lume- intr-un recent raport Unesco.Cat despre sanatatea dentara si preventia cariei dentare...stiati ca in Norvegia dulciurile de orice fel sunt interzise in scoli iar orice meniu de petrecere/aniversari pentru copii desfasurate in Scoala trebuie sa treaca de filtrul critic al Consiliului Profesoral. Pana sa identificam in care clasamente de sanatate copiii romani ocupa locuri codase, stim cu totii ca in gradinite sau in Scoli primeaza gustarile dulci-calorice si ca urmare boli ca obezitatea infantila sau caria dintilor temporari (numita generic caria de biberon) sunt deja o provocare pentru sistemul medical romanesc.

 

Daca doriti sa aflati cum puteti preveni obezitatea/ caria dintilor temporari specialistii HappydentClinicJunior&Family din Cluj Napoca va pot consilia!

 

Daca doriti sa va aliati noua in actiunea de interzicere a dulciurilor in Scoli sau la petrecerile de copii ne-am bucura sa va stim aproape!

 
Programare