ROmedic Cabinete medicale Cluj-Napoca Cabinete Ortodonție și ortopedie dento-facială Ortodonție și ortopedie dento-facială Cluj-Napoca

Prima vizită la dentist – familiarizarea copilului la HappydentClinicJunior&Family

Stimaţi părinţi, copilul dumneavoastră se va prezenta la noi mai mult, mai puţin sau deloc pregătit pentru o primă vizită la dentist. Noi – echipa HappydentClinicJunior&Family – suntem specializați, calificați și deci pregătiți să avem toată răbdarea de care este nevoie în ședințele de inițiere și familiarizare. Copilul dumneavoastră are nevoie de pregătire nu numai la început dar şi pe parcursul planului de tratament, ori de câte ori se impune o categorie de tratament nouă: prima obturație, primul sigiliu, prima injecţie electronică, prima extracţie, prima amprentă, primul aparat orthodontic etc.

 

Deși tratamentele/metodele pe care noi le utilizăm sunt minim invazive, un tratament de calitate poate fi efectuat doar obținând  cooperarea copilului dumneavoastră. Uneori rezultatele sunt evidente imediat și copilul poate să accepte pe loc consultația , pe când alteori, o atitudine pozitivă pentru tratamentele eficiente este evidentă după câteva şedinţe. Cooperarea copilului, odata obținută, trebuie menținută pe toată durata copilariei, astfel încat el să devină un pacient adult educat și fără traume stomatologice!

 

Important: Un tratament stomatologic întreprins direct în prima şedinţă nu este justificat decât în cazul excepțional de urgenţă si doar dacă obținem direct cooperarea copilului.

 
Programare