ROmedic Cabinete medicale Iasi Cabinete Medicină generală Medicină generală Iasi

Monitorizarea activității inimii cu ajutorul Electrocardiogramei

Monitorizarea activității inimii cu ajutorul Electrocardiogramei
Pentru a monitoriza activitatea inimii și a diagnostica eventualele afecțiuni ale acesteia, recomandăm efectuarea unei electrocardiograme.
 

Cunoscută și sub denumirea de EKG rezultatul acesteia poate arăta dovezi ale măririi volumului inimii, semne ale unor leziuni noi sau vechi, probleme ale ritmului cardiac, semne de inflamație a scaului ce înconjoară inima sau semne ale unui flux sangvin insuficient la nivelul inimii.Testul este nedureros, neinvaziv și sigur , fără a fi nevoie de o pregătire specială prealabilă, ceea ce permite efectuarea de către majoritatea pacienților. Pe corp se vor lipi niște electroizi care înregistrează curenții electrici ce circulă în direcții diferite prim mușchiul inimii și le transmite mai departe către un calculator. Acesta prelucrează datele primite și le expune grafic pentru a putea fi interpretate de specialist.

 

Specialiștii noștri vă vor explica rezultatele obținute, iar în cazul observării unor anomalii, aceștia vă vor îndruma mai departe pentru tratarea lor. Nu uitați că, consultațiile cardiologice în cadrul centrului nostru medical sunt GRATUITE dacă vă prezentați cu bilet de trimitere de la medicul dumnevoastră de familie către specialitatea cardiologie.

 
Programare