ROmedic Cabinete medicale Iasi Cabinete Medicină internă Medicină internă Iasi

Diagnostic cu ajutorul Lămpii Wood

Diagnostic cu ajutorul Lămpii Wood

Știați că infecțiile fungice, bacteriene, eritrasma și alte afecțiuni dermatologice se pot diagnostica într-un timp foarte scurt și fără ca metoda să fie dureroasă?

 

La clinica medicală #HermaMedCenter pentru diagnosticul acestor #afecțiuni folosim Lampa #dermatologica Wood. Aceasta este un dispozitiv care emite lumini ultraviolete, cu ajutorul căruia medicul specialist observă diverse modificări ale pielii în funcție de culoarea sau fluorescența ei. De reținut este faptul că #pielea sănătoasă nu își va schimba culoarea sub lumina lămpii Wood.

 

Metoda aceasta de diagnostic este complet nedureroasă, iar pentru a fi efectuată, în camera de examinare trebuie să fie întuneric pentru a se observa eventualele schimbări de culoare sau fluorescență la nivelul pielii. Pentru a efectua acest test în ziua examinării pacientul nu trebuie să se fi spălat sau să se fi machiat sau dat cu cremă.

 

Pe lângă utilizarea ca metodă de diagnostic, Lampa Wood poate fi folosită și pentru a trata unele afecțiuni, precum ciupercile apărute la nivelul membrelor inferioare.

 

Tariful unei consultații dermatologice este de doar 100 lei, iar în urma acesteia medicul specialist poate recomanda o examinare cu #Lampa#Wood al cărei tarif este de 40 lei.

 
Programare