ROmedic Cabinete medicale Braila Cabinete Optică medicală și optometrie Optică medicală și optometrie Braila

Programări la: 0339732610 | 0771268718

 

CONSULTAȚII  ȘI OPERAȚII OFTALMOLOGICE

 

Echipa Hexamed este specializată în chirurgia polului anterior (operații pentru cataractă, glaucom, chirurgia pleoapelor).
În clinicile Hexamed se utilizează, în exclusivitate în România, tehnica operatorie Prechop, o tehnică oftalmologică inovativă descrisă de Takayuki Akahoshi, unul dintre cei mai importanți oftalmologi la nivel mondial.

 

- operații pentru cataractă (în funcție de tipul de cristalin*): de la 2000 RON

- operații pentru glaucom: 2800 RON

- operații pentru pterigion: 1000 RON

- operații pe pleoape: de la 500 RON

- intervenții laser YAG: de la 250 RON

- injectii intraoculare AVASTIN:400 RON

 

*Toate operațiile pentru cataractă se realizează prin aceeași tenhică operatorie (Prechop), diferența de preț fiind dată de calitatea implantului intraocular (IOL) pe care o alege pacientul.

Cristaline sferice: Fața anterioară a părții optice a lentilei este curbată uniform dinspre centru spre periferie. Această formă nu mimeaza perfect forma cristalinului natural a carui curbură variază dinspre centru spre periferie. Cu alte cuvinte, lentila naturală a ochiului este asferică. Cristalinele sferice pot induce imperfecțiuni optice minore care pot afecta calitatea vederii, mai ales în condiții de iluminare redusă, cum ar fi condusul noaptea.

Cristalinele premium asferice mimează forma și calitatea optică a lentilei naturale a ochiului, conferind o vedere mai bună mai ales în condiții de iluminare redusă.

Cristalinele torice sunt cristaline premium ce corectează astigmatismul, având puteri dioptrice diferite pe meridiane distincte.

Cristalinele multifocale sunt o categorie de cristaline care corectează și prezbiopia, scăzând nevoia pentru ochelarii de citit postoperator.

 

Interventiile chirurgicale oftalmologice din cadrul clinicii Hexamed din Brăila sunt efectuate de Dr.Sanda Popa si Dr.Cristian Benguș.

 

Consultații oftalmologice: Dr. Violeta Măndiță, Dr. Emanuela Dumea, Dr. Alexandra Sarbu, Dr. Andrei Anghelie și Dr. Andrei Ștefania.

 

Consultatii stabilire de dioptrii: Optometrist Maria Bucioc, Optometrist Florin Tuderascu, Optometrist Camelia Sasu și Optometrist Oana Spita.

 

- consult complet(autokeratorefractometrie, măsurarea tensiunii intraoculare, testarea acuității vizuale, examinarea polului anterior și posterior,tomografie in coerenta optica,camp vizual):500 RON

- consult adult(autokeratorefractometrie, măsurarea tensiunii intraoculare, testarea acuității vizuale, examinarea polului anterior și posterior): 200 RON

- consult copii: 200 RON

- consultatie de urgenta (fara programare):300 RON

- topografie corneană: 150 RON

- pupilometrie: 30 RON

- pahimetrie: 80 RON

- tonometrie non-contact: 50 RON

- autokeratorefractometrie: 50 RON

- tomografie în coerență optică :125 RON/1 ochi

- examen câmp vizual  75 RON/1ochi

- exerciții ortoptice:  45 RON/ședință

- tratament Blephasteam: 35 RON/ședință

 

 

DESPRE HEXAMED

 

Povestea Hexamed începe în urmă cu peste 13 ani, atunci când Dr. Sanda Popa împreună cu Dr. Cristian Benguș inaugurează clinica oftalmologică Hexamed, în orașul Focşani.
Încă de la început apreciată de pacienți pentru calitatea serviciilor și profesionalismul personalului medical, clinica oftalmologică s-a extins în mai multe orașe din țară. Hexamed este prezentă astăzi în Brăila, Bucureşti, Focşani, Urziceni, Ploiești și Slobozia.
Astfel, până în prezent, specialiștii Hexamed au EFECTUAT peste 60.000 de operații, obținând rezultate remarcabile.

Ultimele recomandări de la pacienți:

23-03-2021
Malacu Jenicā, 39 ani

Părerea generală: Mulțumit

Ffff cunoscātori,în meseria ce o fac.
Doamna Dr Māndița V.ecxceptional medic.
Cu mare drag recomand....
De ce nu pot spune cā o voi urma ori inde va fi Dånsa în Romånia.

26-05-2020
Șerban Viorica, 74 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Recomand pe doamna doctor Măndiță Violeta, care a reușit să vadă și să explice ceea ce mulți alți medici nu au reușit. Mai mult, m-a îndrumat către alți specialiști Hexamed București, care poate mă vor ajuta în continuare. Mulțumesc din suflet, Doamnă Doctor!

07-08-2019
Dinu Monica, 53 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Profesionalism, calitate,respect pentru pacienti


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare