ROmedic Cabinete medicale Ploiesti Cabinete Ortodonție și ortopedie dento-facială Ortodonție și ortopedie dento-facială Ploiesti

Clinica Dentara Ina Dent situata in Ploiesti, este dotata cu aparatura de ultima generatie, medici bine instruiti, personal calificat si este specializata in implanturi dentare, reabilitari orale, chirurgie dento-alveolara, endodontie, protetica dentara, estetica dentara si odontoterapie.


DOTARI EUROPENE DE PESTE 150.000 EURO
Sprijinul venit din fondurile europene ne ajuta sa iti oferim servicii, solutii si conditii similare de tratament cu cele ale unor clinici renumite.
Aceste fonduri au fost investite in mod special in aparatura si tehnologie de ultima generatie, a carei amortizare nu o regasiti in costul tratamentului propus.

 

MATERIALE DE ULTIMA GENERATIE
O data cu aparatura, am decis sa folosim si materiale atent selectionate, care sa ne ajute sa iti oferim un foarte bun raport calitate/pret de cost.
De aceea noi nu iti oferim cel mai mic pret, dar beneficiezi de cel mai bun cost.


ACCENT PE EDUCATIE SI PERSOANA
Inainte de a incepe un plan de tratament, ne asiguram ca putem livra solutia pe care o cauta fiecare pacient.
In cadrul fiecarei sedinte, ii ajutam pe pacienti sa asimileze cat mai multe cunostinte despre sanatatea orala, conform nevoilor specifice.

 

SUNTEM SPECIALIZATI PE:
→ implanturi dentare
→ reabilitari orale
→ chirurgie dento-alveolara
→ endodontie
→ protetica dentara
→ estetica dentara
→ odontoterapie

Ultimele recomandări de la pacienți:

01-11-2018
Dragan Luminita, 47 ani

Părerea generală: Mulțumit

Fetita mea a fost pacienta astazi, are aproape 7 ani si cu destule emoții a pasit pragul clinicii dvstre, dar in momentul in care a facut cunostinta cu dna dr CLAUDIA STANCU...s-a produs "magia"!
Pentru felul in care ati stiut sa abordati un copil la prima sa vizita intr-un cabinet stomatoligic,nu pot decat sa va fiu recunoscatoare si sa va multumesc tare mult!
...iar fiica mea o sa va transmita personal la urmatoarea programare:"Nici o alta doamna nu s-a mai purtat atât de frumos cu mine pâna acum,...nici macar dna V ( fosta dna educatoare ).

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare