ROmedic Cabinete medicale Ploiesti Cabinete Radiologie dentară Radiologie dentară Ploiesti

Estetica faciala la Clinica dentara Ina Dent

Estetica faciala la Clinica dentara Ina Dent

TRATAMENT CU BOTOX (toxina botulinica)

Produsul care iti reda tineretea fara nici un compromis, la orice varsta. In mai putin de 10 minute intineresti cu 10 ani!
Rezultatele sunt uimitoare, reusind sa elimine temporar liniile din regiunea glabelara (dintre sprancene), din regiunea frontala, ridurile periorbitale (laba gastei) sau cele periorale. Acesta determina o relaxare la nivelul musculaturii faciale pentru o perioada cuprinsa intre 4 si 6 luni urmand ca musculatura sa isi reia treptat activitatea revenind exact la stadiul initial.

 

TRATAMENTUL CU DERMA FILLER (acidul hialuronic)

Procedura care iti garanteaza fermitate pielii si volum buzelor pentru un zambet irezistibil.
Fillerele sunt substante de umplere folosite pentru corectarea ridurilor si conturului fetei. Datorita produsilor de umplere care preiau functiile naturale ale buzelor, acestea devin mai bine definite. Acidul hialuronic este transformat in gel si are un efect temporar (de cateva luni) sau un efect de lunga durata (cativa ani).

 

TRATAMENTUL TRANSPIRATIEI (hiperhidrozei) AXILARE

Transpiratie excesiva? Axile, palme si/sau talpi? Avem rezolvarea!
Toxina botulinica este folosita cel mai frecvent in tratamentul ridurilor, dar are de asemenea utilitate in tratamentul hiperhidrozei. Toxina botulinica injectata in zonele cu probleme blocheaza reversibil glandele sudoripare, astfel incat scade cantitatea de transpiratie produsa. Tratamentul nu necesita anestezie sau timp de recuperare . Efectul se instaleaza in cateva zile de la tratament si se mentine 4-8 luni in functia de zona, doza injectata si caracteristicile individuale.

 

PRP = Vampire Facial (tratamentul lui Dracula)

Acest tratament, respectiv injectarea de plasma bogata in plachete (PRP = "platelet rich plasma"), este cu adevarat revolutionar.
Ideea este simpla – resursele interne ale fiecarui organism sunt folosite pentru vindecarea si regenerarea tesuturilor. Vorbim despre plachete (sau trombocite), celule care se gasesc in sange si care intervin imediat posttraumatic, asigurand atat oprirea sangerarilor (initiaza procesul de coagulare), cat si vindecarea plagilor.
Plachetele contin peste 40 de factori de crestere, implicati in regenerarea tesutului si sunt recoltate din propriul sange.

 

PEELING CHIMIC superficial cu acid acetic

Pentru un ten impecabil!
Reprezinta o tehnica neinvaziva (non-chirurgicala), prin care se realizeaza o exfoliere cu adancime controlata la nivelul pielii, care prin descuamarea si regenerarea tegumentului din straturile profunde asigura un aspect facial intinerit, cat si o atenuare a tuturor imperfectiunilor fetei.

 
Programare