ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Recuperare medicală, kinetoterapie, fizioterapie, reabilitare Recuperare medicală, kinetoterapie, fizioterapie, reabilitare Bucuresti

IVAKINETIC este un cabinet de recuperare medicala situat intr-o zona selecta si linistita a capitalei, pe Calea Floreasca, vizavi de lacul Floreasca.


Cabinetul se afla la parterul unei vile noi si moderne si este amenajat dupa ultimele standarde in domeniu.


Ivakinetic beneficiaza de aparatura medicala de ultima generatie, marca BTL si de personal medical competent ,cu vasta experienta in domeniul recuperarii medicale.


Echipa noastra este coordonata de asist universitar Marius Ivascu, fiziokinetoterapeut principal, cu peste 15 ani de experienta in domeniul recuperarii medicale, un kinetoterapeut foarte apreciat de pacienti datorita profesionalismului si in special datorita rezultatelor foarte obtinute la pacientii cu grave afectiuni neuro - motorii
- kinetoterapie
- fizioterapie
- masaj
- drenaj limfatic
- elongatii vertebrale
- kinesio-tapeing

 

PROGRAMELE DE KINETOTERAPIE sunt individualizate in functie de tipul afectiunii, boli secundare si varsta pacientului.

 

SALA DE KINETOTERAPIE este dotata cu o masa speciala pentru elongatii vertebrale, ce ofera rezultate spectaculoase bolnavilor cu afectiuni la nivelul coloanei vertebrale, cu roata de umar, scaun pentru cvadriceps,masa de kinetoterapie de ultima genaratie marca BTL cu actionare electrica, cusca Rocher, biciclete, banda de alergare, multifunctional, spaliere etc

 

ELECTROTERAPIA si FIZIOTERAPIA se realizeaza cu aparate de ultima generatie marca BTL, aparate ce prezinta programe adaptate fiecarei afectiuni si sunt realizate sub stricta supraveghere a personalului nostru, foarte bine instruit in ceea ce priveste utilizarea la potential maxim si in conditii de maxima siguranta a aparaturii.

 

DRENAJUL LIMFATIC se realizeaza cu un aparat de ultima generatie BTL 6000 LYMPHASTIM.

 

MASAJUL este realizat de personal competent, calificat in tehnicile de masaj. Masajul poate fi terapeutic, de relaxare sau anticelulitic.

 

KINESIO TAPING-UL este realizat de kinetoterapeuti instruiti in sensul aplicarii cat mai corecte a benzilor kinesiologice .Kinetoterapeutii clinicii noastre au urmat cursuri specializate de aplicare a acestor benzi kinesiologice pentru ca dumneavoastra,pacientii nostrii ,sa beneficiati la maxim de potentialul acestor "benzi minune".

 


Va asteptam cu drag pentru a va convinge de calitatea serviciilor noastre!

Ultimele recomandări de la pacienți:

31-05-2017
Diveica Corneliu, 64 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Cabinetul se recomanda prin :

Profesionalism + Inteligenta + Siguranta + Confort

26-05-2017
Mihai Alina, 39 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Ivakinetic reprezinta un mediu ideal pentru recuperare si pentru îmbunatatirea starii de sanatate.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare