ROmedic Cabinete medicale Rosiori de Vede Medicină de familie Medicină de familie Rosiori de Vede

Medicină de familie în Rosiori de Vede

La nivelul cabinetului se oferă toate serviciile de medicina familiei (Medicină Generală - adulţi şi copii): consultaţii, controale şi urmărirea stării de sănătate, profilaxie şi vaccinuri, consiliere şi planning familial, eliberări de avize, certificate, adeverinţe, concedii medicale, recomandări şi interpretări de analize etc.
Mai mult decat atât, dispune de personal calificat şi de aparatura necesara pentru o serie de teste şi investigaţii ca: electrocardiograma, ecografia abdominală, analize de laborator, audiometrie, tratamente cu aerosoli, teste clinice, magnetoterapie, electroterapie, etc.
Medicul de familie se ocupa atat de omul bolnav, dar si de cel sanatos, activitatea profilactica ocupand un loc important.
La medicul de familie mergem prima oara cand avem o problema de sanatate. Acesta rezolva problemele globale de sanatate ale pacientului.
Toate serviciile oferite se pot efectua şi la domiciliul pacienţilor. În schimbul unui tarif suplimentar se pot face: recoltări la domiciliu, tratamente injectabile sau perfuzii la domiciliu, aplicaţii de sonde vezicale, pansamente, ecografie la domiciliu, electrocardiograma si oscilometrie la domiciliu, acupunctura şi masaj reflexogen la domiciliu.
Timpul petrecut de pacienţi în sala de aşteptare este de maximum 15 minute, cu condiţia unei programări prealabile.

Programările se pot face telefonic la numarul: 0770 675 430-la cabinetul din Dunarii,k1, parter, sau la 0722928282- la cabinetul dela Spitalul Vechi.
Se asigura servicii medicale de calitate si responsabile, bazate pe respect si orientate spre nevoile pacientului.Listă servicii:


Medici / terapeuți: