ROmedic Cabinete medicale Iasi Cabinete Psihologie Psihologie Iasi

Despre mine

Sunt sotie si mama, sunt un om care iubeste viata, culorile, oamenii, soarele si frumosul! Am ales meseria pe care mi-am dorit-o si ma consider norocoasa ca fac ceea ce imi place in fiecare zi. Cred in lucrurile simple, in viata traita firesc, in faptul ca atunci cand ne schimbam viziunea asupra vietii, viata insasi ni se va schimba si poate de aceea, aleg sa tratez cu speranta si optimism chiar si cazurile grave care ajung la mine. Imi place sa tratez oamenii cu blandete, sa ii ascult, sa le cunosc viata pentru a-i putea ajuta cat mai eficient cu putinta.
Ma consider competenta in ceea ce fac fara a avea aroganta ca stiu totul - de aceea invat constant lucruri noi, psihologia fiind una dintre multele pasiuni pe care le am.
Cred in viata traita cu sens, un sens pe care singuri ni-l dam, cred ca e nevoie sa ne iubim pe noi intai pentru a-i putea iubi pe altii, cred in stiinta si in puterea credintei personale de orice natura ar fi ea!
Ma pricep sa-i stimulez pe copii, sa intru in universul lor, sa ii invat intr-o maniera relaxata si armonioasa, sa ii ajut sa se cunoasca mai bine!
Inca imi place sa ma joc, sa descopar, sa fiu curioasa, creativa si de ajutor celor care au nevoie.
Daca si tu esti una dintre acele persoane care cauta ajutor, te astept sa ne cunoastem, sa ajutam impreuna la evolutia copilului tau pentru ca el sau ea sa ajunga la cea mai buna varianta a sinelui sau!
 
Programare