ROmedic Cabinete medicale Iasi Psihologie Psihologie Iasi

Psihologie în Iasi

Servicii Psihologice
 Prima intalnire are loc cu familia si copilul. Atunci se realizeaza evaluarea copilului, conform cu nevoia apartinatorilor (de ce au venit la consult) precum si profilul psihologic al copilului. Se urmaresc informatii din viata acestuia, din perioada nasterii, inceputul vietii si etapele care au urmat in dezvoltarea sa. Pe baza fiselor de examinare si a simptomelor observate de psiholog se urmareste stabilire unui diagnostic urmat de explicatiile recuperarii in acel caz. Veti primi un plan cu cea mai eficienta abordare conform cu varsta copilului, diagnosticul primit si nivelul sau de dezvoltare.

Planul terapeutic este gandit si realizat ulterior de psiholog, inainte de inceperea sedintelor, iar frecventa si datele sedintelor vor fi stabilite de comun acord cu apartinatorii dar si functie de recomandarea specialistului si a programului ramas disponibil pe cabinete.

Serviciile nostre includ terapia tulburarii din spectru autist, dezvoltatea vorbirii (logopedie dar si terapie verbala pentru copiii mici, cu varsta de pana in 3 ani jumate) precum si terapia tuturor tulburarilor de dezvoltare.

 Listă servicii:


Medici/terapeuți:

 
Programare