ROmedic Cabinete medicale Constanta Cabinete Psihologie Psihologie Constanta

Pentru a ReCrea minunea care Eşti !


În realitate, mesajul suferinţei, al bolii este: Iubeşte-te mai mult !


A te iubi înseamnă a-ţi acorda dreptul de a-ţi trăi experienţele şi a-i iubi pe ceilalţi, de a le da dreptul să-şi trăiască propriile experienţe.
Eşti o fiinţă umană, cu temeri, convingeri, limite, forţe, slăbiciuni, dorinţe, aspiraţii. Dă-ţi dreptul de a fi AŞA CUM EŞTI, aşa cum te-ai născut !


La școala vieții nu se dau diplome. Promovarea este pecetluită cu fericirea, iar corigența cu nefericirea. Se dau restanțe până se iau note de trecere la toate examenele.
Fiecare clipă pe care o trăim reprezintă șansa de a ReCrea totul în viața noastră. Rușinea și critica nu schimbă niciodată o persoană. Lumea are nevoie de dragoste.
Orice om are o poveste. Dacă ar sta cineva să te asculte ar scrie o carte sau poate ar face un film la care unii ar plânge, alții ar râde.
Ai venit pe această lume imaculat, apoi viaţa, societatea, cei care ţi-au fost alături din copilărie până în acest moment, ţi-au introdus, de cele mai multe ori fără voie ,,cipuri,, cu frici, ruşini, vină, respingeri, neputinţe. Mintea ta este în conflict cu sufletul tău. Mintea ta este ca un calculator în care s-au introdus programe, diverse programe, fără să fi fost întrebat dacă ţi se şi potrivesc. Apare conflictul şi tot aşa apare boala.
TE inţeleg perfect! Ce ai spune dacă azi ai afla, că unde ai ajuns, aici şi acum....eşti exact în ,,negura de dinaintea zorilor ,,?


Eşti atât de aproape de marea realizare...înaintea marii realizări totul pare să meargă rău şi o depresie profundă pare să întunece conştiinţa. Asta înseamnă că din subconştient se ridică temerile şi îndoielile timpului. Aceste vechi epave din subconşient se ridică la suprafaţă, pentru a fi aruncate. Bucură-te, eşti foarte aproape !!!! Sunt alături de tine, lângă tine pentru a te asculta şi a-ţi arăta că şi tu poţi!
Te aştept, într-un cadru securizant, unde confidenţialitatea este sigură. Subiectele pe care le discutăm, ca şi informaţiile privind diagnoza şi terapia sunt protejate de relaţia privilegiată dintre psihoterapeut şi client/pacient.
Nu voi furniza informaţii fără acordul clientului, decât dacă sunt obligată prin lege.
Şedinţele de psihoterapie au o frecvenţă de o dată pe săptămână. Durata unei şedinţe este de 50 min. pentru psihoterapie individuală şi 90 min. pentru psihoterapia de cuplu. Este dificil de apreciat de la început câte şedinţe sunt necesare. Vom evalua periodic obiectivele.
Daca sunt dificultati cu achitatea plăţii, va rog sa ma informati, pentru a găsi soluţii.
Serviciile de psihologie clinică şi psihoterapie sunt autorizate de Colegiul Psihologilor din Romania.
Imaginea pe care ţi-ai făcut-o despre tine însuţi este asemeni unui vas în care curge şi se amestecă tot ce experimentezi în viaţa ta.
Dacă viaţa ta nu este aşa cum vrei să fie, atunci află că o poţi face mai bună. Alege un înţeles cât mai mobilizator pentru acest "mai bine", apoi învaţă să îl doreşti atât de fierbinte încât nimeni şi nimic să nu te poată opri din realizarea lui. Şi, într-adevăr, nu te va opri: schimbarea dorită se va produce, iar viaţa ta va deveni mai bună.


Ziua prezentă este şansa de a face ca ziua de mâine să fie aşa cum doreşti . Este ultima ta şansă de a influenţa şi a schimba în bine rezultatele pe care cu siguranţă le vei primi mâine.
Te poţi recrea pe tine însuţi modificându-ţi imaginea de sine aşa cum doreşti, până ce aceasta va corespunde întru-totul portretului persoanei care vrei cu adevărat să fii, care posedă însuşirile pe care ţi le doreşti, care face lucrurile la care visezi. Totuşi trebuie să te previn, acest lucru nu este uşor şi se prea poate ca o vreme să nu fie nici plăcut. Operațiile pe suflet deschis le simțim, deoarece nu au anestezie, fiind clipe de întâlnire cu Sinele tau".
Numai dând piept cu problemele şi provocările tale, pe care le consideri lecţii care trebuie să fie însuşite, poţi creşte în credinţă şi în încrederea în tine însuţi.
Dacă doreşti să atragi sănătatea, bogăţia şi fericirea la care visezi, atunci cultivă o imagine de sine care să fie compatibilă şi să susţină aceste gânduri - şi anume sănătatea, bogăţia şi fericirea.
Concentrează-te asupra lucrurilor pe care le poţi înfăptui acum şi fă astfel ca ziua de mâine să fie aşa cum doreşti.
Relaţia cu tine însuţi se concretizează în imaginea de sine pe care o adopţi - felul în care te simţi în propria piele.
A trăi o viaţă de succes depinde de abilitatea ta de a identifica ce anume doreşti şi care este viziunea ta despre tine însuţi şi de stăruinţa cu care urmăreşti să transpui aceste imagini în fapte.
Scopurile sunt trepte care te conduc la succes, conform viziunii pe care ţi-ai făcut-o despre cel care vrei să fii şi despre tot ceea ce doreşti să realizezi.
Atitudinea este un instrument foarte puternic care, dacă este folosit corespunzător, poate atrage persoanele, lucrurile şi circumstanţele pe care le doreşti în viaţa ta.
Sunt alături de tine în transformarea ta, ştiu şi cred total că poţi fi şi poţi avea tot ceea ce-ţi doreşti, dacă ţi-o doreşti suficient de mult . Doreşte acel lucru cu o exuberanţă interioară care erupe prin piele şi se combină cu energia care a creat lumea.

 

Programările se fac doar telefonic la nr. telefon 0726310094


Servicii oferite:


Psihoterapie individuala
Anxietate, atacuri de panica, fobii
Dependenta de alcool
Dependenta de droguri/medicamente
Depresie
Dificultati de comunicare, relationare, adaptare
Dificultati in luarea deciziilor
Experiente traumatice
Managementul conflictului
Managementul stresului la locul de muncă
Obezitate
Pierderea unei persoane dragi, divort, separare, doliu
Renuntare la fumat
Retragere din viata sociala
Stima de sine scazuta, devalorizare
Tulburari alimentare
Tulburări ale somnului (insomnii, cosmaruri, somn agitat)


Psihoterapie de cuplu
Certurile frecvente
Disfunctiile sexuale
Gelozia, violenta verbala, fizica si sexuala
Indecizia de a ramane in relatie
Infidelitatea
Pregatirea pentru casatorie
Sarcina nedorita de partener
Sexologie
Psihoterapie copii
Agitatie, nervozitate, agresivitate
Anxietate, fobii, ticuri
Deficit de atentie, incapatanare, iritabilitate, agresivitate
Insomnii, cosmaruri, somn agitat
Izolare, timiditate excesiva, inhibitie, conduite bizare
Perturbari ale comportamentului ca urmare a aparitiei unui nou membru in familie
Probleme de comunicare si relationare (copilul nu are prieteni, nu se adapteaza la gradiniţa/scoala
Probleme scolare (dificultati de invatare, scaderea randamentului scolar, absenteism, abandon scolar
Traume suferite (decesul unui membru la familiei, divortul sau separarea parintilor, accidente, boli
Tulburari de comportament (conduite agresive si autoagresive, minciuna, fuga, furt)


Psihoterapie adolescenti
Anxietate, fobii, tulburari somatice cu cauza psihica
Conduite agresive, violenta, nervozitate, minciuna, furt, fuga de acasa
Conflicte in familie, dificultati de relationare
Dependente - alcool, droguri, fumat
Dificultati de invatare, esec scolar, absenteism, abandon
Probleme afective si sexuale
Stima de sine scazuta, depresie, tentative de suicid
Tulburari ale comportamentului alimentar (anorexie, bulimie)
Tulburari ale somnului, tensiune emotionala, incapacitate de a se relaxa


Sexologie
Terapii corporale, tehnici de respiraţie şi relaxare
Nutriţie şi stil de viaţă sănătos
Consiliere nutriţie şi psihologică în stări patologice- AVC, infarct, afecţiuni degenerative, obezitate, anorexie, bulimie
Psihoterapie de grup
Creşterea încrederii în sine
Motivaţie carieră
Femeia de succes
Sexualitatea şi creativitatea


"Viața nu e doar o simplă autostradă dreaptă, pe care să o poți parcurge cu o viteză foarte mare, să nu îți dai seama când ai finalizat-o și ai ajuns la Destinație. Viața înseamnă și drumuri accidentate, gropi, curbe, suișuri și coborâșuri, popasuri, intersecții, sensuri giratorii, sens unic, semafor, etc. Viața e un drum de parcurs pe îndelete, chiar dacă unii îl termină brusc, alergați fiind de zbuciumul colosal al lumii acesteia. Viața înseamnă să mergi pe partea dreaptă a drumului, să fii optimist, pozitiv, să vezi binele din orice rău, lumina din întuneric..."

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare