ROmedic Cabinete medicale Iasi Cabinete Chirurgie generală Chirurgie generală Iasi

 

Medical On Group este o reţea internaţională de clinici cu peste 120 de filiale în numeroase ţări din întreaga lume.

 

Grupul a fost înfiintat în 1987 incepandu-si activitatea in Australia si Israel dupa care se extinde in Europa, Asia, Australia si America de Sud.

 

In acesti 26 de ani de experienta, Medical On Group si-a dobandit o reputatie excelenta fiind considerata acum cea mai mare retea de clinici private din lume, cu peste 1,700,000 de pacienti. Compania se bucura de o experienta international ca lider în numeroase domenii medicale unice.

 

Ceea ce veti remarca in prima secunda in clinicile noastre este profesionalismul cu care avem grija de pacientii nostrii, discretia desavarsita si nu in ultimul rand un loc cu un ambient placut si relaxant.

 

Suntem pregatiti sa oferim servicii medicale de calitate pacientilor care – firesc- devin din ce in ce mai exigent atunci cand vine vorba de sanatatea lor.

 

Caracteristica tratamentelor noastre in general este de a evita operatia chirurgicala clasica,pacientul nu este scos din mediul sau si isi continue activitatile sale obisnuite,fara sa fie nevoie de concediu medical .

 

Aparatura de ultima generatie si tehnicile moderne – devenite standard in tarile occidentale – sunt metode folosite de echipa noastra medicala pentru ca pacientii nostri sa beneficieze de calitate in tratament.

 

Specialitati in cadrul clinicii:

 

Clinica PROCTOLINE

Clinicile Proctoline sunt profilate pe diagnosticul si tratamentul afectiunilor canalului ano – rectal, hemoroizi, fisuri anale, mariste hemoroidale, fistule perianale, polipi anali, condiloame, etc.

-18 ani de experienta in Romania, 29 de ani de experienta in lume

-pioneri in tratamentul hemoroizilor fara operatie

-5 motive pentru a te atrata la Proctoline :

1.fara durere

2.fara operatie

3.fara anestezie

4.fara a pierde timp

5.recuperare rapida si usoara.

Contact : www.proctoline.ro

tel: 0232/261.818

 

Clinica ON

Este important sa stiti ca nu mai exista nici o clinica de acest fel în întreaga lume, si cu siguranţa nu în România, care sa va poată oferi experienţa acumulata a zeci de mii de pacienţi trataţi în acest mod special.

IMPOTENTA, ERECTIE SLABA, EJACULARE PRECOCE pot fi rezolvate prin intermediul clinicii ON. DISCRETIA ESTE ASIGURATA

 

Contact : www.clinicaon.ro,

tel: 0232/265.551

 

Clinica VARICOLINE

In cadrul clinicii noastre se pot trata varicele si ulcerele varicoase prin metode moderne, cu aparatura medicala de ultima generatie orice tip de plagi, răni deschise, răni diabetice, ulcer varicose.

Medicii nostri sunt specializati in cadrul centrelor noastre din strainatate pentru a va putea oferi vindecarea acestor afectiuni intr-un mod profesionist.

 

Contact : www.varicoline.ro,

tel: 0232/222.178

 

Clinica PSOREMISS

Clinica Psoremiss se ocupa cu diagnosticarea afectiunilor dermatologice in general si tratarea in mod special al psoriazisului cu medicatie bazata pe namoluri si extracte din plante din zona Marii Moarte, fara corticoizi, fara a se creea dependenta de tratament.

 

Contact : www.psoremiss.ro,

tel:0232/222.178

 

Onlinestetic

-Dupa cum sugereaza numele, aceasta activitate se ocupa de infrumusetare,reintinerire pentru : fata, gat, decolteu,corp

-Evitand operatia chirurgicala pacienta beneficiaza de o recuperare mai rapida,iar rezultatele sunt excelente,cu aspect intinerit si pastrarea expresivitatii fetei.

-Excizie alunite, lipoame, veruci, nevi pigmentari si alte formatiuni cutanate

-Atenuare cearcane

-Marire buze

-Refacerea volumului fetei si umplere riduri

-Epilare BIO cu zahar (in exclusivitate in Iasi)

 

Contact : www.onlinestetic.ro

www.facebook.com/Onlinestetic

tel:0232/222.178

 

 

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare